Λοβέρα: «Απόλυτη καραντίνα στην Ελλάδα»

Ο Μάξι Λοβέρα μίλησε για τα μέτρα που έχει επιβάλλει η ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να περιορίσει την εξάπλωση του κορονοϊού. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ακόμα και στο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Λοβέρα: «Απόλυτη καραντίνα στην Ελλάδα»

Σε καραντίνα βρίσκεται όλη Ελλάδα με την κυβέρνηση να έχει λάβει αυστηρά μέτρα προκειμένου να περιορίσει τη διάδοση του κορονοϊού. Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί για όλους είναι πρωτόγνωρες, αλλά η συμμόρφωση στα μέτρα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση είναι απαραίτητη.

Ο Μάξι Λοβέρα μίλησε σε Μέσα της Αργεντινής για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα λόγω του κορονοϊού και στάθηκε στα αυστηρά μέτρα που έχουν επιβληθεί από την ελληνική κυβέρνηση.

Αναλυτικά ο Μάξι Λοβέρα δήλωσε:

«Στην Ελλάδα υπάρχει απόλυτη καραντίνα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στο σούπερ μάρκετ αλλά πριν πρέπει να ενημερώσεις τις Αρχές με ένα μήνυμα αλλά και να το ξέρει και η Αστυνομία.

Οι έλεγχοι είναι πολύ αυστηροί. Όμως είμαστε τυχεροί διότι ζούμε μία κατάσταση όπου ο κόσμος καταλαβαίνει το τι βιώνει. Δεν βγαίνει κανείς σχεδόν έξω στον δρόμο. Στην οικογένειά μου όλοι είμαστε καλά και υπακούμε στους Νόμους. Η καραντίνα γίνεται απολύτως σεβαστή και δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο παρά να περιμένουμε να περάσει. Μιλάμε με φίλους και άτομα της οικογένειάς μας από την Αργεντινή και έχουμε εικόνα το τι συμβαίνει και εκεί. Όπως πολλές χώρες και η Ελλάδα έχει ανθρώπους που μολύνθηκαν αλλά και ανθρώπους που πέθαναν αλλά οι περισσότεροι εξ αυτών είχαν προβλήματα υγείας.

Είμαι ποδοσφαιριστής και πρέπει να κινούμαι και να ασκούμαι. Η ομάδα μας έχει δώσει πρόγραμμα για το σπίτι. Ο πατέρας μου πηγαίνει έξω μόνο για ψώνια. Όλοι μας το σεβόμαστε όλο αυτό το νομικό πλαίσιο. Προφανώς και ανησυχούμε όμως πρέπει να κάνουμε ότι απαιτείται. Θέλουμε να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Το ποδόσφαιρο κάποια στιγμή θα επιστρέψει, όμως πάνω απ' όλα είναι η υγεία. Μετράει η υγεία».