Διαψεύδουν στην ΑΕΚ για Όγκνιεν Βράνιες!

Διαψεύδονται κατηγορηματικά από την ΑΕΚ δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η ΠΑΕ διαπραγματεύεται με την Άντερλεχτ την αγορά του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού Όγκνιεν Βράνιες.

Διαψεύδουν στην ΑΕΚ για Όγκνιεν Βράνιες!

Διαψεύδονται κατηγορηματικά από την ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση διαπραγματεύεται με την Άντερλεχτ την αγορά του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού Όγκνιεν Βράνιες.

Δεν αποκλείουν στο μέλλον να υπάρξει τέτοια συζήτηση, όμως αυτή τη στιγμή όσα γράφτηκαν σε βοσνιακά μέσα και αναπαράχθηκαν από βελγικά, δεν ισχύουν «ούτε κατά διάνοια» όπως έλεγαν χαρακτηριστικά στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Τι ανέφεραν τα δημοσιεύματα; Ότι ο Μάσιμο Καρέρα πιέζει τη διοίκηση να προβεί άμεσα στην αγορά του Όγκνιεν Βράνιες έναντι ποσού που υπολογίζεται γύρω στα 3.000.000 ευρώ.

Κάτι τέτοιο θα άφηνε απολύτως ικανοποιημένη την Άντερλεχτ που τον είχε αποκτήσει έναντι 3.200.000 ως τον μελλοντικό ηγέτη της άμυνάς της, όμως ο Όγκνιεν Βράνιες δεν μπόρεσε ποτέ να ανταποκριθεί στο ρόλο αυτό και οι λόγοι ήταν εξωαγωνιστικοί (η γνωστή υπόθεση με την Καρλέουσα).

Έτσι, επέστρεψε ως δανεικός στην ΑΕΚ καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022 με τον σύλλογο των Βρυξελλών.

«Εφόσον η ΑΕΚ θέλει να τον αποκτήσει μόνιμα, αυτό δεν θα στενοχωρούσε καθόλου την Άντερλεχτ» γράφει η βελγική ιστοσελίδα voetbalprimeur, αντανακλώντας την επιθυμία του συλλόγου να απαλλαγεί από τον Βόσνιο και το υψηλό συμβόλαιό του.

πηγή: ΑΠΕ