Ολυμπιακός: Το ρεκόρ καριέρας του Μπουχαλάκη

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία που έχει στα χέρια του ο Πέδρο Μαρτίνς. Το ρεκόρ καριέρας του Κρητικού χαφ.

Ολυμπιακός: Το ρεκόρ καριέρας του Μπουχαλάκη

Από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που τα έχουν ακούσει όσο λίγοι είναι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Τον Κρητικό χαφ τον έχει σε μόνιμη βάση βασικό ο Πέδρο Μαρτίνς και μάλιστα έχει αποδειχθεί πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για την πορεία της ομάδας.

Ο 26χρονος άσος μην ξεχνάμε πως το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Ο Μπουχαλάκης πάντως μέχρι τη στιγμή που έγινε η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω του κορονοϊού έκανε την πιο γεμάτη σεζόν της καριέρας του.

Έχει ήδη γράψει 39 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα. Συγκεκριμένα έχει παίξει σε 23 ματς πρωταθλήματος, 6 στους ομίλους του Champions League, 6 στα προκριματικά, 3 στο Europa League και 1 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Όπως καταλαβαίνετε, δεν έχει χάσει ούτε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Και όταν έναν ποδοσφαιριστή τον στήνεις στον τοίχο και από την άλλη πανηγυρίζεις για τις ευρωπαϊκές επιτυχίες, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Για τον Μπουχαλάκη κι όμως αυτή η χρονιά δεν είναι το ρεκόρ της καριέρας του σε συμμετοχές. Όσο περίεργο κι αν φαίνεται, έχει μία ακόμα στον ενεργητικό του που έχει περισσότερες συμμετοχές. Συγκεκριμένα τη σεζόν 2012-13 ο Μπουχαλάκης είχε κάνει με τον Εργοτέλη 40 συμμετοχές. Είχε παίξει σε 39 παιχνίδια πρωταθλήματος, της Β' κατηγορίας βέβαια και 1 Κυπέλλου.

Αν λάβουμε υπόψη μας τη δυναμική των αγώνων, ο Μπουχαλάκης σαφώς φέτος έχει παίξει σε περισσότερα παιχνίδια. Αν η σεζόν ολοκληρωθεί, είναι βέβαιο ότι ο Κρητικός θα την τελειώσει με τις περισσότερες συμμετοχές, αλλά και πάλι το επίτευγμά του είναι πολύ σημαντικό.