Συνέχεια των εκκαθαρίσεων, τέλος ο Καραταΐδης

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Διευθυντή της Ακαδημίας των Πειραιωτών.

Συνέχεια των εκκαθαρίσεων, τέλος ο Καραταΐδης

Οι σαρωτικές αλλαγές στον Ολυμπιακό συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα. Ο Κυριάκος Καραταΐδης αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του Πειραιά. Ο εμβληματικός αρχηγός των «ερυθρόλευκων» είχε αναλάβει το πόστο του Διευθυντή της Ακαδημίας και το απόγευμα της Δευτέρας ανακοινώθηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Διευθυντή της Ακαδημίας, Κυριάκο Καραταΐδη και ευχαριστεί τον εμβληματικό αρχηγό, για την σπουδαία και διαχρονική προσφορά του στο Σύλλογο».

Ο Κυριάκος Καραταΐδης στις δηλώσεις του τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τον κ. Γιώργο Παύλου και όλους τους συνεργάτες μου για την άριστη συνεργασία στο διάστημα που διατέλεσα Διευθυντής της Ακαδημίας.

Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών όπως άλλωστε αρμόζει στην ιστορία του Ολυμπιακού. Για μένα το γεγονός ότι υπήρξα αρχηγός του Ολυμπιακού και Διευθυντής της Ακαδημίας αποτελεί τεράστια τιμή και θα συνεχίσω να είμαι πάντα δίπλα στο Σύλλογο».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ