Ολυμπιακός: Τουλάχιστον χωρίς προπονήσεις έως τις 11 Απριλίου

Η κυβέρνηση έδωσε παράταση στα μέτρα τουλάχιστον έως τις 11 Απριλίου και αυτό σημαίνει πως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα μείνουν χωρίς προπονήσεις μέχρι τότε.

Ολυμπιακός: Τουλάχιστον χωρίς προπονήσεις έως τις 11 Απριλίου

Σύμφωνα με νέα Κοινή Υπουργική απόφαση τα μέτρα παρατείνονται έως τις 11 Απριλίου. Η προηγούμενη απόφαση αφορούσε στο διάστημα από 14/3/2002 έως και 27/3/2020, αλλά με τη νέα απόφαση τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά τουλάχιστον έως τις 11 Απριλίου.

Η συγκεκριμένη απόφαση, ωστόσο δεν αφορά μόνο στα καταστήματα, αλλά και σε εγκαταστάσεις γυμναστικής, άλλες αθλητικές δραστηριότητες, εκμετάλλευση αθλητικών εγκαταστάσεων, δραστηριότητες ομίλων.

Εν ολίγοις καμία ομάδα δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στο αθλητικό της κέντρο για να ξεκινήσει προπονήσεις τουλάχιστον πριν τις 11 Απριλίου. Αυτό σημαίνει πως και στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να τεθεί θέμα επανέναρξης των προπονήσεων.

Ήταν κάτι που το περίμεναν στο μεγάλο λιμάνι, ήταν κάτι αναμενόμενο, αλλά πλέον επισημοποιήθηκε. Η κυβέρνηση έδωσε παράταση στα μέτρα έως τις 11 Απριλίου κάτι που σημαίνει ότι η καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών δεν θα αλλάξει.

Για το προσεχές διάστημα θα συνεχιστεί έτσι όπως την έχουν συνηθίσει το τελευταίο διάστημα κι έτσι όπως διαμορφώθηκε λόγω της φονικής επέλασης του κορονοϊού. Οι ποδοσφαιριστές από την πρώτη στιγμή έχουν πάρει στα χέρια τους ειδικό πρόγραμμα προπόνησης που πρέπει να ακολουθούν.

Τουλάχιστον μία ώρα την ημέρα προπονούνται στο σπίτι τους, ενώ βρίσκονται σε διαρκή επαφή με το τεχνικό επιτελείο. Επιπλέον έχουν λάβει και οδηγίες σχετικά με τη διατροφή τους για να μείνουν σε καλή κατάσταση και να είναι σε ετοιμότητα με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.