Αρέσει στον Μαρτίνς ο Σισέ

Ο Σενεγαλέζος στόπερ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει ο Πορτογάλος από το ρόστερ και έχει κάνει θετική εισήγηση.

Αρέσει στον Μαρτίνς ο Σισέ

Στην παρουσίαση του ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκε ναι μεν υπέρ των αλλαγών, αλλά με μέτρο. Δεν είναι υπέρ του ξηλώματος, αφού ο ίδιος έχει διακρίνει πως το ρόστερ της ομάδας του Πειραιά έχει και θετικά στοιχεία. Είναι κατανοητό ότι μετά από μία αποτυχημένη σεζόν υπάρχει η διάθεση να μην μείνει τίποτα όρθιο, αλλά όλο αυτό χρειάζεται και προσοχή.

Η άποψη του Πορτογάλου προπονητή είναι πως δεν πρέπει να… βράζουν όλοι στο ίδιο καζάνι. Υπάρχουν και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αξίζουν να μείνουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 47χρονος τεχνικός είναι λογικό να βλέπει όλη αυτή την κατάσταση με πολύ πιο ψύχραιμο μάτι απ’ ότι όλοι όσοι την έζησαν κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Σε αυτή την κατηγορία ποδοσφαιριστών ανήκει ο Πάπε Σισέ. Ο Σενεγαλέζος στόπερ αν και βρέθηκε εκτός ευρωπαϊκής λίστας από τον Μπέσνικ Χάσι στη συνέχεια βρήκε χώρο στην ενδεκάδα. Ο Τάκης Λεμονής τον εμπιστεύτηκε, του έδωσε φανέλα βασικού και στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν τα πήγε αρκετά καλά.

Έκανε και αυτός βέβαια κοιλιά ειδικά μετά τον Γενάρη, αλλά στην πλειοψηφία των αγώνων έδειξε πως είναι παίκτης που έχει προσόντα και προοπτική. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού προσέλκυσε τα βλέμματα και ευρωπαϊκών συλλόγων που έστειλαν ανθρώπους τους να το παρακολουθήσουν σε παιχνίδια στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Μαρτίνς θεωρεί πως έχοντας ως παρακαταθήκη τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μπορεί να σταθεί στην ομάδα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και ειδικά στο πλευρό ενός έμπειρου στόπερ. Για τον Σισέ η εισήγηση του είναι θετική και τον θέλει στον Ολυμπιακό της νέας σεζόν. Όλα αυτά φυσικά με την προϋπόθεση πως δεν θα έρθει κάποιος ευρωπαϊκός σύλλογος το καλοκαίρι και θα προσφέρει κανένα τρελό ποσό στον Ολυμπιακό, διότι τότε η διοίκηση σίγουρα δεν θα μπορέσει να πει «όχι».