Κάιπερς: Ο δανεικός του Ολυμπιακού που τριπλασίασε τις μετοχές του

Ο Ούγκο Κάιπερς πραγματοποίησε μία καλή χρονιά με την Αζαξιό στη Β’ Γαλλίας και σε διάστημα λίγων μηνών κατάφερε να τριπλασιάσει τις μετοχές του. Ποιες οι πιθανότητές του να συμπληρώσει την τριάδα των φορ του χρόνου στον Ολυμπιακό.

Κάιπερς: Ο δανεικός του Ολυμπιακού που τριπλασίασε τις μετοχές του

Όταν με το καλό ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, με όποιον τρόπο κι αν τελειώσει (είτε παίζοντας αγώνες έως τέλη καλοκαιριού είτε με... βίαιη διακοπή με άνωθεν εντολή από UEFA), τότε ο Ολυμπιακός θα βάλει κάτω τα πράγματα και θα δει πώς θα πράξει με τους δανεικούς του.

Έχει πάνω από 10 ποδοσφαιριστές με τη μορφή δανεισμού σε διάφορες ομάδες του εξωτερικού και σίγουρα σιγά σιγά θέλει να κάνει και μία αξιολόγηση αν ορισμένοι εξ αυτών έχουν τη δυνατότητα στο εγγύς μέλλον να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό ή είναι προτιμότερο να τους αποχωριστεί οριστικά.

Ένας εξ αυτών είναι ο Ούγκο Κάιπερς. Ο 23χρονος Βέλγος επιθετικός, που συμμετείχε στην περσινή προετοιμασία, αγωνίζεται δανεικός στην Αζαξιό και έχει καταφέρει σε διάστημα πέντε μηνών να τριπλασιάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Από εκεί που η αξία του ήταν στα 250 χιλιάρικα, τώρα είναι στα 750 χάρη στις εμφανίσεις του στη Ligue 2 με την ομάδα της Κορσικής.

Σε ένα πρωτάθλημα όπου δύσκολα μπαίνουν γκολ και συνήθως πρωταγωνιστούν οι άμυνες, ο Κάιπερς έχει σημειώσει 5 γκολ και έχει 5 ασίστ σε 22 παιχνίδια. Συνολικά έχει πρωταγωνιστήσει σε 10 γκολ της Αζαξιό, δηλαδή ανά δύο ματς είναι μέσα σε τέρματα των Κορσικανών, είτε ως σκόρερ είτε ως δημιουργός.

Για τον Βέλγο λοιπόν υπάρχει ένα θολό τοπίο. Ναι μεν υπάρχει η πρόθεση να του ξαναδοθεί η ευκαιρία να πάει στην προετοιμασία, αλλά το θέμα είναι αν έχει σοβαρές πιθανότητες να βρεθεί στο ρόστερ της νέας περιόδου. Οι πιθανότητες σίγουρα δεν είναι με το μέρος του να αποτελέσει τον τρίτο φορ πίσω από τους Ελ Αραμπί και Χασάν, όμως στην προετοιμασία μπορεί να ανατραπούν τα δεδομένα. Πολλά λοιπόν θα εξαρτηθούν από την εικόνα του στα φιλικά πριν από την έναρξη της επόμενης χρονιάς.