Ο Ολυμπιακός έχει «λαβράκια» στη λίστα του

Το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού είναι έτοιμο μόλις τελειώσει ο εφιάλτης με τον κορονοϊό να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις για να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός έχει «λαβράκια» στη λίστα του

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ποδόσφαιρο είναι πρωτόγνωρη για όλους. Η αγωνιστική δραστηριότητα έχει σταματήσει και οι προπονήσεις από το αθλητικό κέντρο τής εκάστοτε ομάδας έχουν μεταφερθεί στα σαλόνια και τα μπαλκόνια των σπιτιών.

Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο και άπαντες προσπαθούν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες όσο δύσκολες και περίεργες κι αν είναι. Οι ποδοσφαιριστές προετοιμάζονται για να είναι έτοιμοι όταν ξεκινήσουν ξανά οι υποχρεώσεις, ενώ και οι ομάδες κάνουν την προεργασία τους για τους μεταγραφικούς στόχους όταν ξεκινήσει ξανά η αγωνιστική δραστηριότητα.

Κάπως έτσι λειτουργεί και το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού. Αυτό το διάστημα δεν μπορεί να δει ποδοσφαιριστές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει γίνει προεργασία. Οι Πειραιώτες έχουν κάνει τη λίστα τους, έχουν εντοπίσει ποδοσφαιριστές και ξέρουν προς τα πού θα κινηθούν όταν τελειώσει αυτός ο εφιάλτης με τον κορονοϊό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν παίκτες στα υπόψη τους και μάλιστα λέγεται ότι έχουν ήδη βρει και «λαβράκια» όπως ο Μπα, ο Σισέ και ο Καμαρά. Είναι βέβαιο πως και αυτό το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί σε αυτή την κατεύθυνση και θα προσπαθήσει και πάλι να αποκτήσει παίκτες οι οποίοι και θα τον βοηθήσουν και θα έχουν αξία μεταπώλησης.

Είναι πάγια τακτική της ομάδας του Πειραιά τα τελευταία χρόνια και φυσικά δεν πρόκειται να την αλλάξει ούτε φέτος. Έχουν βρεθεί «λαβράκια», αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να κάνουν τίποτα απολύτως.