Μετά τον Ανδρούτσο, ευκαιρία και σε Γιάννη Μασούρα

Ο Γιάννης Μασούρας συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να διεκδικήσει τη θέση του στο ρόστερ του Ολυμπιακού της νέας περιόδου, ανεξαρτήτως τι θα συμβεί με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Μετά τον Ανδρούτσο, ευκαιρία και σε Γιάννη Μασούρα

Ένα θέμα που απασχολεί τον Ολυμπιακό, σε μία περίοδο που βρίσκεται σε στάση αναμονής για το πότε θα γίνει η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος (κορονοϊού επιτρέποντος φυσικά), είναι και ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά.

Στο λιμάνι είναι υποχρεωμένοι τώρα που υπάρχει και άπλετος χρόνος να δουν τι θα κάνουν και με ορισμένους ποδοσφαιριστές που έχουν παραχωρηθεί δανεικοί. Για τον Θανάση Ανδρούτσο υπάρχει η άποψη ότι αξίζει την ευκαιρία του στην προετοιμασία για την επόμενη σεζόν.

Δεν είναι όμως το μοναδικό ελληνόπουλο που θα πάρει την ευκαιρία. Και ο Γιάννης Μασούρας εκτός απροόπτου θα ξαναπεράσει το τεστ. Δύο φορές δεν τα κατάφερε, με τον Πέδρο Μαρτίνς να του ζητάει να πάει κάπου δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο 24χρονος δεξιός μπακ, που έχει κάνει ήδη δύο προετοιμασίες με τους «ερυθρόλευκους», αλλά προτιμήθηκε να παραχωρηθεί δανεικός και φέτος (στο πρώτο μισό έπαιξε στον Πανιώνιο και στο δεύτερο μισό στη Λάρισα), όλα δείχνουν ότι θα πάρει άλλη μία ευκαιρία. Στην τρέχουσα σεζόν δείχνει πιο ώριμος στο παιχνίδι του, στοιχείο που έχουν εντοπίσει και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού που τον παρακολουθούν.

Αν και είναι πολύ νωρίς να ειπωθεί κάτι με σιγουριά, αυτή τη στιγμή πιο πολλές πιθανότητες έχει να δούμε στην προετοιμασία τον Μασούρα παρά τον Γκασπάρ, για τον οποίο θα πρέπει να καταβληθεί και ένα ποσό της τάξης του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για να αποκτηθεί από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.