Ανδρούτσος: Ο παίκτης που κερδίζει ξανά ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του στον Ολυμπιακό έχουν υπό στενή παρακολούθηση τον Θανάση Ανδρούτσο και είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξέλιξή του.

Ανδρούτσος: Ο παίκτης που κερδίζει ξανά ο Ολυμπιακός

«Αυτή τη σεζόν θέλω να παίρνω παιχνίδια», έλεγε το περασμένο καλοκαίρι ο Θανάσης Ανδρούτσος. Ο νεαρός άσος είχε ακολουθήσει την προετοιμασία του Ολυμπιακού, όμως δεν το έκρυβε πως ήθελε να κάνει μία γεμάτη σεζόν.

Κατόπιν συνεννόησής του με τον Πέδρο Μαρτίνς ο Ανδρούτσος παραχωρήθηκε δανεικός στον Ατρόμητο και μέχρι τη στιγμή που έγινε η διακοπή είχε 23 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και 3 γκολ στο πρωτάθλημα.

Κατά γενική ομολογία ο Ανδρούτσος έχει κάνει φέτος μία πολύ καλή σεζόν παίρνοντας πολλά παιχνίδια στα πόδια του. Και κάπου εδώ αξίζει να θυμηθούμε και μία ιστορία από τη σεζόν που ο Πάουλο Μπέντο έδινε ευκαιρίες στους πιτσιρικάδες από την ακαδημία του Ολυμπιακού.

Οι Ανδρούτσος, Μανθάτης και Ρέτσος έπαιρναν συνεχώς παιχνίδια με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ωστόσο ο πρώτος για τον οποίο είχαν έρθει σκάουτερ ξένων συλλόγων ήταν ο Ανδρούτσος. Τότε έμοιαζε πιο πιθανό να πωληθεί ο Ανδρούτσος παρά οποιοσδήποτε άλλος.

Τελικά ο Ρέτσος πήρε τη μεγάλη μεταγραφή, με τον Ανδρούτσο να μένει αρκετά πίσω. Έκανε και αυτός λάθη με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος, αλλά τώρα φαίνεται πως έχει αλλάξει και ξέρει τι θέλει. Δούλεψε αρκετά το περασμένο καλοκαίρι ο Ανδρούτσος και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Ο 22χρονος άσος από την προετοιμασία έδειχνε ότι το έχει πάρει πολύ πιο σοβαρά και τελικά όλο αυτό αποτυπώθηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ανδρούτσος λοιπόν χτυπάει την πόρτα του Ρέντη και είναι έτοιμος για την επιστροφή. Ο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του τον παρακολουθούν στενά και είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγωνιστική του άνοδό του. Το σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι πως δείχνει να κερδίζει ξανά ένα δικό του παιδί.