Μήνυμα Φορτούνη: «Είστε μαζί μου;»

Ο Κώστας Φορτούνης συνεχίζει τις ατομικές του προπονήσεις προκειμένου να είναι έτοιμος όταν θα επαναρχίσουν οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και στέλνει το μήνυμα του.

Μήνυμα Φορτούνη: «Είστε μαζί μου;»

Κανείς δεν ξέρει πότε θα δούμε ξανά ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη. Σχεδόν όλος ο πλανήτης έχει κατεβάσει τα ρολά σε μία προσπάθεια να περιορίσει την εξάπλωση του ιού, ο οποίος έχει προκαλέσει το θάνατο χιλιάδων ανθρώπων.

Οι ποδοσφαιριστές όλες αυτές τις ημέρες προσπαθούν να διατηρούνται σε καλή κατάσταση και να προπονούνται στα σπίτια τους. Οι συνθήκες δεν είναι εύκολες για κανέναν, αλλά βασικό τους μέλημα είναι να ακολουθήσουν κατά γράμμα των τεχνικών επιτελείων.

Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του έχουν δώσει συγκεκριμένες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών.

Πρέπει να ακολουθούν κατά γράμμα το πρόγραμμα που έχουν πάρει από το επιτελείο του Ολυμπιακού και να είναι έτοιμοι να μπουν στο γήπεδο όταν αποφασιστεί πως θα μπορεί να γίνει αυτό.

Ο Κώστας Φορτούνης αυτές τις ημέρες έχει επιλέξει να τις περάσει στην Καλαμπάκα δίπλα στους δικούς του ανθρώπους. Εκεί συνεχίζει και το πρόγραμμα που έχει πάρει από το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής μεσεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» ανάρτησε βίντεο στο οποίο φαίνεται να προπονείται σε γήπεδο και παράλληλα στέλνει και το μήνυμα του προς τον κόσμο.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, ας φροντίσουμε ο ένας τον άλλον, τις οικογένειές μας και τις κοινότητές μας. Παίζω για το “Μένουμε σπίτι”. Είστε μαζί μου;», ανέφερε ο Κώστας Φορτούνης. Και γι' αυτόν είναι ένα μεγάλο στοίχημα να παραμείνει σε καλή κατάσταση και να βοηθήσει με την επανέναρξη στη δράση.

Δείτε και το βίντεο με τον Κώστα Φορτούνη να προπονείται…