Βετεράνοι Ολυμπιακού: «Πάλι θα βγούμε νικητές»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Βετεράνοι Ολυμπιακού: «Πάλι θα βγούμε νικητές»

Η χώρα μας όπως και όλος ο πλανήτης βιώνει μία πολύ δύσκολη κατάσταση εξαιτίας του κορονοϊού. Η εθνική μας επέτειος συνέπεσε με αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα.

Όπως και όλος ο πλανήτης έτσι και η χώρα μας βρίσκεται σε δύσκολη θέση και κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να περιορίσει την εξάπλωση του κορονοϊού.

Οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή την εθνική μας επέτειο. Αναλυτικά στην ανακοίνωση τους αναφέρουν τα εξής:

«O Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς εύχεται χρόνια πολλά και καλά με υγεία και πολλές επιτυχίες στον ηγέτη του Ολυμπιακού μας, Βαγγέλη Μαρινάκη, και εύχεται χρόνια πολλά για τη μεγάλη εθνική μας γιορτή για την 199ή επέτειο του 1821, με τη βεβαιότητα ότι και πάλι θα βγούμε νικητές σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνά η πατρίδα μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!».

Στο μεταξύ ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε δικό του μήνυμα ανέφερε:

"Η Επανάσταση του 1821 σηματοδότησε τις θυσίες των Ελλήνων απέναντι στον κατακτητικό ζυγό μέχρι την κατάκτηση της Ελευθερίας και την απαρχή του ελληνικού κράτους.

Η ενότητα και η ομοψυχία στα δύσκολα, χαρακτηριστικά που μας διέπουν σαν λαό, πρέπει όπως και την 25η Μαρτίου 1821 να πρωταγωνιστήσουν ξανά, σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που περνάει η πατρίδα μας.

Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε και πάλι.

Ζήτω η Ελλάδα!"