Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ για τον Μαρτίνς

Ο μάνατζερ του Πέδρο Μαρτίνς, ο Σάντσο Φρέιτας με δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Πορτογάλο προπονητή.

Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ για τον Μαρτίνς

Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού έχει ως αποτέλεσμα να αναπτύσσονται και διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Πλέον αυτά δεν αφορούν μόνο σε ποδοσφαιριστές, αφού στο… μάτι έχει μπει και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Οι Ιταλοί έγραψαν χθες ότι η Λοκομοτίβ Μόχας έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε πως ο κόουτς των Πειραιωτών την Κυριακή μίλησε σε ρωσική ιστοσελίδα και δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να πάει στη Ρωσία, αλλά είχε δώσει προτεραιότητα στον Ολυμπιακό.

Η Λοκομοτίβ Μόσχας βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού και το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς είναι πολύ ψηλά στη λίστα της. Το ενδιαφέρον της ρωσικής ομάδας επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του Πορτογάλου τεχνικού, ο Σάντσο Φρέιτας.

Ο ατζέντης του Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην ιστοσελίδα Sport24.ru και επιβεβαίωσε πως πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον από τους Ρώσους. «Πολλοί σύλλογοι δείχνουν ενδιαφέρον για τον Πέδρο. Επίσης παραχώρησε μία συνέντευξη στην οποία είπε πως η Ρωσία είναι ενδιαφέρουσα γι' αυτόν. Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από τους Ρώσους; Ναι υπάρχει ενδιαφέρον», ανέφερε ο Σάντσο Φρέιτας στις δηλώσεις του στην ρωσική ιστοσελίδα.

Επιβεβαιώνει όσα έγραψαν οι Ιταλοί περί ενδιαφέροντος της Λοκομοτίβ για τον Πέδρο Μαρτίνς. Βέβαια ένα ακόμα σημαντικό σημείο των δηλώσεων του είναι πως κάνει λόγο για ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους.

Φυσικά η πλευρά του προπονητή είναι ξεκάθαρο πως έχει ως προτεραιότητα της να καθίσει στο τραπέζι με τον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή δεν είναι εφικτό να τεθεί υπό συζήτηση το θέμα του συμβολαίου του. Θα πρέπει να τελειώσει η κρίση με τον κορονοϊό και να επιστρέψουν όλοι στην κανονικότητα και στη συνέχεια να λυθεί το θέμα με τον Μαρτίν