Σαββίδης: «Πιάστηκα κορόιδο από τον Μελισσανίδη. Πισώπλατες μαχαιριές»

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δήλωσε σωτήρας του Παναθηναϊκού ενώ για το όπλο είπε: «Αν ήσασταν μέσα στο σπίτι σας και έμπαιναν κάποιοι να βιάσουν τα παιδιά σας πώς θα αντιδρούσατε;».

Σαββίδης: «Πιάστηκα κορόιδο από τον Μελισσανίδη. Πισώπλατες μαχαιριές»

Πριν ξεκινήσει το γλέντι του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης πήρε το μικρόφωνο και μίλησε για «προδοσία», «ακατέργαστα διαμάντια» και «πολύτιμους λίθους», το μεταγραφικό μπάτζετ και το όπλο με το οποίο εισέβαλε στο γήπεδο.

Για το μπατζετ τόνισε: «Θα έχεις απεριόριστο μπάτζετ, ό,τι μου ζητήσεις. Ακούς Μαρία (σ.σ στην Μαρία Γκοντσαρεβα);».

Για τον Ρασβάν Λουτσέσκου: «Συγχαρητήρια πήρες ένα ακατέργαστο διαμάντι και τον έκανες πολύτιμο λίθο. Κράτησες την ψυχολογία των παικτών σε υψηλά επίπεδα, παρόλα όσα συνέβησαν».

Για τον Παναθηναϊκό: «Eγώ έσωσα τον Παναθηναϊκό γιατί δεν γίνεται πρωτάθλημα χωρίς μια μεγάλη ομάδα σαν αυτόν»

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Είμαι στα 60 μου χρόνια αλλά ποτέ δεν φαντάστηκα πως θα έχω προδοσία και πισώπλατες μαχαιριές. Μαθαίνω και καταλαβαίνω πως μαχαιριές στην πλάτη είναι κάτι που πρέπει να τις περιμένεις. Ζητώ συγνώμη από όλους γιατί πιάστηκα κορόιδο σε τέτοια προδοσία».

Για την ιστορία με το όπλο και την εισβολή στον αγώνα με την ΑΕΚ: «Εύχομαι να μη συμβεί σε κανέναν σας, αλλά αν ήσασταν μέσα στο σπίτι σας και έμπαιναν κάποιοι να βιάσουν τα παιδιά σας πώς θα αντιδρούσατε; Τα παιδιά μου είναι οι παίκτες και ο κόσμος. Και έτσι αισθάνθηκα. Αν δεν κατέβαινα εγώ θα έμπαιναν χιλιάδες οπαδοί μέσα στο γήπεδο. Θα ζητήσω συγνώμη γιατί δεν άφησα το όπλο.

Όταν πήρα την άδεια, μου είπαν πως μπορείς να το έχεις παντού εκτός από το αεροδρόμιο. Όταν μπήκα μέσα και έκανα την κίνηση να το κρατήσω, εκείνη την ώρα που μπήκα, ένας από τους ανθρώπους μου, μου είπε πως έχω το όπλο. Έκανα αυτήν την κίνηση, γιατί απλά σκέφτηκα πως μπορεί να το αρπάξει κάποιος και να κάνει κακό».