«Υποψήφιος για τη Λοκομοτίβ Μόσχας ο Πέδρο Μαρτίνς»

Η Λοκομοτίβ Μόσχας θέλει να δώσει το τιμόνι της στον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είναι ο πολυπόθητος στόχος της για τον πάγκο.

«Υποψήφιος για τη Λοκομοτίβ Μόσχας ο Πέδρο Μαρτίνς»

Την Κυριακή ο Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη σε ρωσική ιστοσελίδα. Μίλησε για τα πάντα και ρωτήθηκε ακόμη και για το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Ρωσία για να δουλέψει εκεί.

Μαρτίνς στους Ρώσους: Τι είπε για Μαρινάκη, Βαλμπουενά και το ενδεχόμενο να δουλέψει στη Ρωσία

«Τώρα εστιάζω στον Ολυμπιακό, έχουμε σοβαρές υποχρεώσεις, αλλά στο μέλλον γιατί όχι; Το ρωσικό πρωτάθλημα είναι δυνατό και κάθε προπονητής με κίνητρο θα ήθελε να δουλέψει εκεί», ήταν η απάντηση του 49χρονου προπονητή όταν του τέθηκε το συγκεκριμένο ερώτημα.

Μία ημέρα μετά όμως προέκυψε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Μαρτίνς βρίσκεται στο… στόχαστρο της Λοκομοτίβ Μόσχας.

Η είδηση έρχεται από την Ιταλία και συγκεκριμένα από το calciomercato.com, το οποίο αναφέρει πως ο 49χρονος κόουτς είναι υποψήφιος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λοκομοτίβ.

«Έχει τον Ολυμπιακό αήττητο στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ απέκλεισε την Άρσεναλ στο Europa League. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι πολυπόθητος προπονητής που μπορεί σύντομα να βρεθεί στην ομάδα με τον συμπατριώτη του, Ζοάο Μάριο, στη Λοκομοτίβ Μόσχας», αναφέρει χαρακτηριστικά το ιταλικό δημοσίευμα.

Η Λοκομοτίβ Μόσχας είναι στην τρίτη θέση του ρωσικού πρωταθλήματος μαζί με την Κράσνονταρ στους 41 βαθμούς και εννιά πίσω από την πρωτοπόρο Ζενίτ που έχει 50.