Αστέρας Τρίπολης: Η έκκληση του Αντζουλά που έπαιζε στην Ιταλία (vid)

O νεαρός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Αντζουλάς προτείνει σε όλο τον κόσμο να μείνει στο σπίτι για την καταπολέμηση του κορονοϊού και μιλάει για το τραγικό παράδειγμα της γειτονικής Ιταλίας, όπου πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Φιορεντίνα.

Αστέρας Τρίπολης: Η έκκληση του Αντζουλά που έπαιζε στην Ιταλία (vid)

O νεαρός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Αντζουλάς προτείνει σε όλο τον κόσμο να μείνει στο σπίτι και μιλάει για το τραγικό παράδειγμα της γειτονικής Ιταλίας, όπου πέρσι έπαιξε ποδόσφαιρο.

O 20χρονος αμυντικός την περσινή αγωνιστική περίοδο έπαιξε στην Ιταλία με τη φανέλα της Φιορεντίνα για έναν χρόνο ως δανεικός από τους Αρκάδες.

Το περασμένο καλοκαίρι ο νεαρός οπισθοφύλακας επέστρεψε στη βάση του και στην ομάδα της Τρίπολης.

Με μήνυμά του σήμερα μέσα από την κάμερα της αρκαδικής ΠΑΕ προτρέπει τον κόσμο να μείνει σπίτι και αναφέρεται στο τραγικό παράδειγμα της γειτονικής Ιταλίας.

«Η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε είναι δύσκολη για όλους. Ακολουθώντας τα μέτρα και τις υποδείξεις των ειδικών, μπορούμε να συμβάλουμε όλοι μας στην καταπολέμηση του ιού.

Δυστυχώς στη γειτονική μας Ιταλία τα πράγματα έχουν γίνει πάρα πολύ δύσκολα. Παράδειγμα το οποίο θα πρέπει να ενισχύει την υπευθυνότητά μας. Μένουμε σπίτι και προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες και τις οικογένειές μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντζουλάς στο μήνυμά του, το οποίο ανάρτησε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης στον επίσημο λογαριασμό της σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε το βίντεο του κεντρικού αμυντικού του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργου Αντζουλά