Ολυμπιακός: Η προπόνηση του Γκιγιέρμε στο σπίτι (vid)

Ο Γκιγιέρμε προπονείται σπίτι και η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε βίντεο από τη στιγμή της προπόνησης του θέλοντας να διαδώσει το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι».

Ολυμπιακός: Η προπόνηση του Γκιγιέρμε στο σπίτι (vid)

Τι και αν η αγωνιστική δράση στη Super League έχει σταματήσει λόγω του κορονοϊού οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνεχίζουν τις προπονήσεις από το σπίτι τους.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θέλοντας να διαδώσει το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι» αναρτά καθημερινά βίντεο με το πρόγραμμα που ακολουθούν οι Πειραιώτες στο σπίτι τους.

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής είναι ο Γκιγιέρμε, ο οποίος με τη σειρά του δίνει το σύνθημα για να παραμείνει στο σπίτι του και ο υπόλοιπος κόσμος.

Ο Βραζιλιάνος προ ημερών είχε κάνει το δικό του σχόλιο για τον ιό σε Μέσο της πατρίδας του λέγοντας: «Είμαι πολύ λυπημένος με αυτά που συμβαίνουν εδώ στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Βιώνουμε μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Είναι πράγματι πολύ επικίνδυνα τα πράγματα και είμαι πολύ ανήσυχος. Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ μπερδεμένη. Το πρωτάθλημα σταμάτησε για τουλάχιστον 10 μέρες και πλέον προπονούμαστε μόνο στο σπίτι μας. Η οδηγία είναι να μείνουμε στο σπίτι και πρακτικά δεν μπορούμε να πάμε έξω να κάνουμε το οτιδήποτε. Τα μοναδικά καταστήματα που είναι ανοικτά είναι τα φαρμακεία, τα σούπερ μάρκετ και τα νοσοκομεία».

Δείτε το βίντεο: