Λεφτά από το πουθενά μπορεί να φέρει ο Σολδάνο!

Ο Φράνκο Σολδάνο δήλωσε ότι δεν ξέρει σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται του χρόνου,  αλλά δεν αποτελεί μυστικό ότι η Μπόκα είναι πολύ κοντά στο να προσφέρει στον Ολυμπιακό ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για έναν παίκτη που δεν «ακούμπησε» στο πέρασμά του από το λιμάνι.  

Λεφτά από το πουθενά μπορεί να φέρει ο Σολδάνο!

Ο Φράνκο Σολδάνο βρίσκεται τον τελευαίο καιρό στην επικαιρότητα στην Αργεντινή. Ο 25χρονος επιθετικός που πριν από μερικές μέρες πανηγύρισε το πρωτάθλημα στην πατρίδα του με την Μπόκα Τζούνιορς, έχοντας για παρέα του τον Κάρλος Τέβες, είναι πολύ πιθανό να φέρει χρήματα στα ταμεία του Ολυμπιακού. Χρήματα απρόσμενα για την ακρίβεια...

Ο Σολδάνο φεύγοντας το περασμένο καλοκαίρι από τον Πειραιά με προορισμό το Μπουένος Άιρες και το «Μπομπονέρα», αποχωρούσε με την προϋπόθεση ότι κάποια στιγμή θα επέστρεφε στην Ελλάδα και θα ξαναφορούσε τα ερυθρόλευκα. Για αυτό το λόγο άλλωστε παραχωρήθηκε δανεικός και δεν δόθηκε με κανονική μεταγραφή.

Η παρουσία του στην Μπόκα πέρασε από σαράντα κύματα. Ξεκίνησε καλά, στη συνέχεια είχε μία πτωτική πορεία η παρουσία του στην θρυλική αργεντίνικη ομάδα και προς τα τελειώματα ξαναπήρε τα πάνω του. Πρόσφατα είπε ότι δεν γνωρίζει σε ποια ομάδα θα βρεθεί του χρόνου.

Οι αριθμοί του πάντως δεν είναι τόσο εντυπωσιακοί (2 γκολ και 2 ασίστ σε 14 παιχνίδια), αλλά η Μπόκα τον έχει σε τεράστια εκτίμηση και φημολογείται έντονα ότι σκοπεύει να καταθέσει μία πρόταση άνω των 3 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει με μεταγραφή.

Να θυμίσουμε ότι τον Ιανουάριο του 2019 ο Ολυμπιακός ξόδεψε περίπου 1 εκ. ευρώ για να τον πάρει από την Ουνιόν Σάντα Φε, αλλά αποτελεί και μία πραγματικότητα το γεγονός ότι ο Σολδάνο πέρασε και δεν... ακούμπησε! Στην καλοκαιρινή προετοιμασία ήταν άφαντος και ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι ο Μαρτίνς θα άναβε το «πράσινο φως» για την παραχώρησή του.

Οι Αργεντίνοι εκτιμούν ότι ο Ολυμπιακός αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 5 εκ. ευρώ. Λέγεται μάλιστα ότι έχει μπει και σχετικός όρος στη συμφωνία που έκανε με την Μπόκα τον περασμένο Αύγουστο. Ωστόσο, δεν το κρύβουν στο Μπουένος Άιρες ότι αν η Μπόκα καταθέσει μία προσφορά πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ, τότε οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα την αρνηθούν.

Η ουσία είναι ότι στο λιμάνι είναι πολύ πιθανό να φτάσουν το καλοκαίρι κάποια εκατομμύρια που δεν τα είχε υπολογίσει. Και μάλιστα για έναν παίκτη που δεν δικαίωσε στο εξάμηνο που κάθισε στον Πειραιά, τις προσδοκίες όλων όσων τον πίστεψαν.