Οι οδηγίες προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

Αυστηρή σύσταση στους παίκτες του Ολυμπιακού να μη φύγουν εκτός Ελλάδας και κανείς δεν την έχει παραβεί. Ποιες άλλες οδηγίες έχουν δοθεί στους Πειραιώτες.

Οι οδηγίες προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

Πότε θα επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στον Ρέντη είναι κάτι που δεν γνωρίζει κανείς. Οι «ερυθρόλευκοι» από την ημέρα που σταμάτησαν τις προπονήσεις έδωσαν σαφείς οδηγίες στους παίκτες τους. Το πρώτο που τους είπαν ήταν πως δεν θα πρέπει να φύγουν από τη χώρα μας.

Η εντολή της διοίκησης στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο είναι πως κανείς δεν πρέπει να φύγει από την Ελλάδα αυτές τις ημέρες. Απαγορεύτηκε η μετακίνηση με αεροπλάνο και φυσικά σε άλλη χώρα. Η συγκεκριμένη σύσταση ήταν αυστηρή προς όλους τους ποδοσφαιριστές.

Φυσικά πλέον οι πτήσεις από και προς την Ελλάδα θα απαγορευτούν και κανείς ποδοσφαιριστής δεν θα μπορέσει να φύγει από τη χώρα μας. Αυτό ζήτησαν σε αυστηρό τόνο οι Πειραιώτες και το τήρησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Το άλλο φυσικά έχει να κάνει με την παραμονή τους στο σπίτι. Οι Πειραιώτες ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να παραμένουν όσο περισσότερο μπορούν στο σπίτι τους και να αποφεύγουν τις συναθροίσεις. Επιπλέον τους έχει δοθεί ειδικό πρόγραμμα προπόνησης το οποίο πρέπει να ακολουθούν άπαντες και φυσικά να προσέχουν τη διατροφή τους.

Μία ακόμη πολύ σημαντική λεπτομέρεια για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχει να κάνει και με τα ντελίβερι. Έχει ζητηθεί από τους παίκτες να αποφεύγουν τις παραγγελίες, διότι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να κολλήσουν τον κορονοϊό. Υπάρχουν συγκεκριμένα εστιατόρια από τα οποία μπορούν να παραγγέλνουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προκειμένου να προφυλαχθούν.