Κορονοϊός: Αποκλεισμένος στο Ζάγκρεμπ ο Σουντανί (vid)

Ο Χιλάλ Σουντανί παραμένει στο Ζάγκρεμπ, αφού του ζητήθηκε να αποφύγει το ταξίδι με αεροπλάνο και παράλληλα ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Κορονοϊός: Αποκλεισμένος στο Ζάγκρεμπ ο Σουντανί (vid)

Το πρόγραμμα αποκατάστασής του έχει ξεκινήσει ο Χιλάλ Σουντανί, ο οποίος έχει υποβληθεί σε επέμβαση ρήξης χιαστού. Ο Αλγερινός επιθετικός έχει μπει στην ίδια διαδικασία για δεύτερη φορά μέσα σε 1,5 χρόνο και, όπως είναι λογικό, δεν είναι και η πιο εύκολη διαδικασία.

Ο Σουντανί πριν επιδεινωθεί η κατάσταση με τον κορονοϊό είχε ταξιδέψει στο Ζάγκρεμπ. Από τη στιγμή που η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει και στην Ελλάδα η κυβέρνηση έλαβε δραστικά μέτρα ο Αλγερινός δεν θα μπορούσε να επιστρέψει στη χώρα μας.

Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού συμβούλεψε τον Σουντανί να μείνει στην Κροατία και να αποφύγει το ταξίδι με αεροπλάνο. Ο βαθμός επικινδυνότητας είναι αρκετά μεγάλος να προσβληθεί με τον COVID-19 αν μπει σε αεροπλάνο.

Γι' αυτό και το ιατρικό τιμ των «ερυθρόλευκων» του ζήτησε να μείνει στην Κροατία κι εκεί να συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασής του. Ο Χιλάλ Σουντανί ακολουθεί και αυτός τις συμβουλές των επιστημόνων και παραμένει στο σπίτι του όπως τον έχει συμβουλέψει το επιτελείο του Ολυμπιακού και κάνει κανονικά το πρόγραμμά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Step by step ?⏳ #stayhome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hillal Soudani (@hillalsoudani) στις