Γκιγιέρμε για κορονοϊό: Ανησυχώ πολύ...

Ο Γκιγιέρμε μίλησε σε Μέσο της Βραζιλίας για την κατάσταση που βιώνει στην Ελλάδα λόγω κορονοϊού.

Γκιγιέρμε για κορονοϊό: Ανησυχώ πολύ...

Σε συνέντευξή του σε Μέσο της Βραζιλίας, ο Γκιγιέρμε περιέγραψε τα όσα ζει τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα με αφορμή την έξαρση του κορονοϊού και θέλησε να στείλει τα δικά του μηνύματα συμπαράστασης στους συμπατριώτες του.

«Είμαι πολύ λυπημένος με αυτά που συμβαίνουν εδώ στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Βιώνουμε μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Είναι πράγματι πολύ επικίνδυνα τα πράγματα και είμαι πολύ ανήσυχος», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ μπερδεμένη. Το πρωτάθλημα σταμάτησε για τουλάχιστον 10 μέρες και πλέον προπονούμαστε μόνο στο σπίτι μας. Η οδηγία είναι να μείνουμε στο σπίτι και πρακτικά δεν μπορούμε να πάμε έξω να κάνουμε το οτιδήποτε. Τα μοναδικά καταστήματα που είναι ανοικτά είναι τα φαρμακεία, τα σούπερ μάρκετ και τα νοσοκομεία».

Συνεχίζοντας ο Γκιγιέρμε ζήτησε από τους Βραζιλιάνους να μην κυκλοφορούν άσκοπα στους δρόμους: «Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ άσχημη και παρακολουθώ τα όσα συμβαίνουν τελευταία και στην Βραζιλία. Το μόνο που μπορώ να πω στους συμπατριώτες μου είναι να μείνουν στα σπίτια τους, γιατί τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα. Ελπίζω όλο αυτό να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο τι συνέβη στον Ολυμπιακό, όταν γνωστοποιήθηκε ότι ο Μαρινάκης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό: «Όλοι κάναμε το τεστ την επόμενη μέρα από την γνωστοποίηση ότι προσβλήθηκε από κορονοϊό. Όλη η ομάδα έκανε τεστ και τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά».