Οι σκέψεις του Ολυμπιακού για Χασάν

Ο Αχμέντ Χασάν δικαιώνει τον Πέδρο Μαρτίνς για την επιμονή του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Ποια δεδομένα υπάρχουν για τον Αιγύπτιο επιθετικό.

Οι σκέψεις του Ολυμπιακού για Χασάν

Όταν αρκετοί στην Ελλάδα θεωρούσαν πως ο Αχμέντ Χασάν δεν κάνει για τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε όσο τίποτε άλλο τον Αιγύπτιο στην ομάδα. Πέρσι το καλοκαίρι που ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του 27χρονου επιθετικού η Μπράγκα δεν έπεφτε κάτω από τα 4,5 εκατ. ευρώ.

Με αυτά τα χρήματα ο Ολυμπιακός δεν προχώρησε στην αγορά του ποδοσφαιριστή, αλλά την ίδια ώρα ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έκρυβε πως αν μπορούσε να βρεθεί μία φόρμουλα θα τον ήθελε στην ομάδα του. Ο Αχμέντ Χασάν επέστρεψε στη Μπράγκα στην οποία και άνηκε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να κάνει όσα έκανε στον Ολυμπιακό.

Τον Ιανουάριο ο Πέδρο Μαρτίνς βλέποντας πως ο Χασάν δεν έπαιρνε χρόνο συμμετοχής στη Μπράγκα ζήτησε ξανά την επιστροφή του. Οι συνθήκες ήταν πιο ώριμες και ευνοϊκές για να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα. Πράγματι ήρθε στον Ολυμπιακό και πάλι δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που δεν είδαν με θετικό μάτι την επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι.

Στον Ρέντη από την πρώτη ημέρα έλεγαν ότι «αυτός ο παίκτης σίγουρα θα βοηθήσει». Τελικά ο Χασάν έχει σκοράρει δύο φορές στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο. Στον Πειραιά έφτασε με μία μορφή δανεισμού, αφού το συμβόλαιο του με τη Μπράγκα λήγει το καλοκαίρι. Αν ο Ολυμπιακός θελήσει να τον κάνει δικό του το καλοκαίρι θα πρέπει να καταβάλλει ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Με την εικόνα που βγάζει στο γήπεδο ο Αχμέντ Χασάν στον Ολυμπιακό σκέφτονται ήδη πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο παραμονής του Αιγύπτιου επιθετικού στην Ελλάδα. Και ο ίδιος, άλλωστε αισθάνεται πολύ καλά στον Ολυμπιακό και το σημαντικό είναι πως βγαίνει στο γήπεδο. Φυσικά και σε ένα ενδεχόμενο που ο Μαρτίνς συνεχίσει στο λιμάνι τότε οι πιθανότητες παραμονής του Χασάν.