Ολυμπιακός: Γιατί πέρασε από την ΠΑΕ ο Μαρτίνς

Όπως αναφέρει και το ΦΩΣ της Τρίτης (17/3), ο λόγος της επίσκεψης του Μαρτίνς στα γραφεία της ΠΑΕ δεν αφορούσε το θέμα του συμβολαίου του.

Ολυμπιακός: Γιατί πέρασε από την ΠΑΕ ο Μαρτίνς

Η αλήθεια είναι ότι προκλήθηκε μια... αναστάτωση στους δημοσιογραφικούς κύκλους όταν κυκλοφόρησε χθες η πληροφορία ότι ο Πέδρο Μαρτίνς πέρασε μια βόλτα από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πολλά έχουν ακουστεί άλλωστε για το θέμα του συμβολαίου του και ότι μπορεί να μιλήσει με τη διοίκηση άμεσα για την ανανέωση της συνεργασίας τους.
Δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς τον αρχικό προγραμματισμό, να μιλήσουν δηλαδή οι δύο πλευρές μετά το τέλος της σεζόν, οπότε τέλος πάντων ολοκληρωθεί η χρονιά ή λίγο πριν το φινάλε της αν έχουν ολοκληρωθεί οι στόχοι.

Η χθεσινή του παρουσία στην ΠΑΕ, όπως αναφέρει το ΦΩΣ της Τρίτης (17/3) και διευκρίνισε σήμερα και η ΠΑΕ, αφορούσε διαδικαστικής φύσεως ζητήματα. Για παράδειγμα, αν υπήρχε κάποια ενημέρωση για το αν θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, για τα μέτρα προστασίας που πρέπει να λάβουν ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του και γενικότερα για θέματα που απασχολούν όλο τον πλανήτη εξαιτίας του κορονοϊού.

Δεν έγινε καμία συζήτηση για το συμβόλαιό του. Άλλωστε, με τα νέα μέτρα που έχουν παρθεί από την κυβέρνηση, δεν πάει πλέον και πολύς κόσμος στην ΠΑΕ... Συν τοις άλλοις ο Μαρτίνς θα μιλήσει για το συμβόλαιό του με τον Μαρινάκη απευθείας και οχι με κάποιον συνεργάτη του. Κι ο Μαρινάκης ως γνωστόν ακολουθεί τούτη την περίοδο τις ρητές οδηγίες των γιατρών.