Αλέξης Κούγιας: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να απαλλαχθεί από την κατηγορία της πολυϊδιοκτησίας»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας μίλησε για την υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης και επεσήμανε πως οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να απαλλαχθούν, εάν και εφόσον εφαρμοστεί το καταστατικό της UEFA

Αλέξης Κούγιας: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να απαλλαχθεί από την κατηγορία της πολυϊδιοκτησίας»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας μίλησε για την υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης και επεσήμανε πως οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να απαλλαχθούν, εάν και εφόσον εφαρμοστεί το καταστατικό της UEFA!

Η τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM 103.6

Για την υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης: «Εάν εφαρμοστεί το καταστατικό της UEFA, σύμφωνα με το άρθρο 5, ο ΠΑΟΚ πρέπει να απαλλαχθεί από την κατηγορία της πολυϊδιοκτησίας στο θέμα της καταγγελίας του Ολυμπιακού, αλλά να πέσει η Ξάνθη, ακόμη και εάν αποδειχθεί η πολυϊδιοκτησία ή η κυριαρχική επιρροή. Η πρώτη ομάδα στην βαθμολογία, δηλαδή ο ΠΑΟΚ, σε σχέση με την Ξάνθη, απαλλάσσεται και πέφτει η δεύτερη ομάδα, το είπα στην εφέσεων, αλλά κανένας δεν το ανέδειξε».

Για το αν θα αποδειχθεί η πολυιδϊοκτησία στην Εφέσεων: «Αυτό δεν με απασχολεί πλέον, έχω κάνει πρόταση να μην πέσει καμία ομάδα και να αυξηθούν οι ομάδες στη Superleague, να γίνουν 16, ενώ να γίνει μια Β΄ εθνική με 16 ομάδες και μια Γ΄ εθνική επίσης με 16 ομάδες. Με αυτό τον τρόπο θα ανεβούν και όλοι οι πρωταθλητές από τη σημερινή Γ εθνική και δεν θα παίξουν μπαράζ για να βγουν οι 4 από αυτούς».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας