«Σκύλος» για τα χαφ από τη Μπουντεσλίγκα για τον Ολυμπιακό

«Γκαζώνουν» μεταγραφικά οι «ερυθρόλευκοι» - Τα δεδομένα για Πεδράο, Έλντον, Πεντρόσα, Ντέιβερσον - Προτάθηκε ο Γιάκομπ που μένει ελεύθερος.

«Σκύλος» για τα χαφ από τη Μπουντεσλίγκα για τον Ολυμπιακό

Η λήξη των πρωταθλημάτων σε Πορτογαλία, Γερμανία και Αγγλία οδηγεί τον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα των διαπραγματεύσεων με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Αυτό αναφέρει σήμερα στο ΦΩΣ, ο Αλέξης Βιρβίλης καθώς σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με την Γκιμαράες για τον στόπερ Πεδράο ενώ στάση αναμονής τηρούν οι «ερυθρόλευκοι»« για τον εξτρέμ Έλντον της Σπόρτινγκ και τον χαφ Πεντρόσα της Σετούμπαλ.

Μεταξύ άλλων στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο Κλαούντιο Γιάκομπ, ο 30χρονος Αργεντινός «κόφτης» που μένει ελεύθερος από την Γουέστ Μπρομ. Παρά το γεγονός αυτό, ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να ψάχνει τον «σκύλο» για τα χαφ από την Μπουντεσλίγκα. Εξετάζει δηλαδή περίπτωση ποδοσφαιριστή για τη θέση «6», στην οποία φέτος αγωνίστηκε κατά κύριο λόγο ο Ρομαό.

Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο Ντέιβερσον, η σχέση του με την Παλμέιρας είναι πλέον σε οριακό σημείο. Το ΦΩΣ αναφέρει ότι ο μάνατζέρ του ζήτησε εξηγήσεις για τον παραγκωνισμό του ενώ η Λεβάντε που έχει το 30% των δικαιωμάτων του είναι η βασική ανταγωνίστρια του Ολυμπιακού στη μάχη της απόκτησής του.

Τέλος, για τον Ντουράντο, Έβερτον και Ολυμπιακός τον διεκδικούν, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους.