ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού: Έξι παίκτες και ο... κόσμος απόντες, τρεις αμφίβολοι

Με πολλά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Χωρίς κόσμο, με έξι απόντες και τρεις αμφίβολους!

ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού: Έξι παίκτες και ο... κόσμος απόντες, τρεις αμφίβολοι

Μια εβδομάδα να καταλήξει στην... πειραματική ενδεκάδα, που θα παρατάξει στο κυριακάτικο (15/3) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έχει μπροστά του ο Άμπελ Φερέιρα, ο οποίος βλέπει τα αγωνιστικά προβλήματα να αυξάνονται, αντί να μειώνονται.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Δικεφάλου δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στους τιμωρημένους Ίνγκασον, Γιαννούλη και Ντόουγκλας Αουγκούστο, αλλά και στους τραυματίες Βαρέλα, Κρέσπο και Ζαμπά.

Οι Ίγκασον και Αουγκούστο είχαν δηλωθεί πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος να εκτίσουν την ποινή καρτών στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής, ενώ ο Γιαννούλης αποβλήθηκε στον πρόσφατο ημιτελικό των δύο ομάδων με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η απουσία των Βαρέλα, Κρέσπο και Ζαμπά, είναι δεδομένη, ενώ ο Αμπέλ Φερέιρα περιμένει τρεις ποδοσφαιριστές να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ο Μαουρίσιο ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα που δέχθηκε στην ποδοκνημική στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, ο Πέλκας έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ο Βιεϊρίνια πονάει στο γόνατο, κάτι που του στέρησε και τη συμμετοχή του στον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Σημειώνεται ότι το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή (15/3) στις 19:30 στην Τούμπα, χωρίς παρουσία οπαδών, μετά και την απόφαση του υπουργείου Υγείας ότι στο πλαίσιο της πρόληψης για τον κορονοϊό, όλα τα παιχνίδια για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.