Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Κυριάκος

Ο Κυριάκος Κυριάκος επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και αναμένεται να έχει νέο πόστο και μάλιστα πιο αναβαθμισμένο στη διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Κυριάκος

Έτοιμος να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ είναι ο Κυριάκος Κυριάκος. Ο μέχρι πρότινος επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ θα γυρίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης την οποία είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών ως διευθυντής επικοινωνίας.

Ο Κυριάκος Κυριάκος αυτή τη φορά δεν θα αναλάβει τον ίδιο ρόλο που είχε μέχρι τον περασμένο Μάιο όταν και αποχώρησε από τον «Δικέφαλο». Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει αναμένεται να έχει αναβαθμισμένο ρόλο στον ΠΑΟΚ χωρίς ακόμη να έχει προσδιοριστεί τι ακριβώς.

Θυμίζουμε πως στο τμήμα επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν από το 2004 και παρέμεινε μέχρι το 2019 όταν και αποδέχτηκε την πρόταση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά να συστρατευτεί στον αγώνα της. Στις εκλογές έχασε για λίγο τη βουλευτική έδρα, αλλά στη συνέχεια ανέλαβε τη θέση του γραμματέα στον τομέα της επικοινωνίας του κόμματος. Αυτό που αναμένουμε είναι να μάθουμε τον ρόλο που θα έχει ο Κυριάκος Κυριάκος στην επιστροφή του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.