Το διπλό (και διαφορετικό) πλάνο του Μαρτίνς με Γουλβς και ΠΑΟΚ

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι υποχρεωμένος να κάνει αλλαγές στην πρεμιέρα των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για να μην επιβαρυνθούν οι "βασικοί" ενόψει της ρεβάνς με την Γουλβς.

Το διπλό (και διαφορετικό) πλάνο του Μαρτίνς με Γουλβς και ΠΑΟΚ

Η κλήρωση για τα πλέι οφ δεν έκανε το χατίρι στον Ολυμπιακό, καθώς στην πρεμιέρα θα πάει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει για τρίτη φορά σε διάστημα 20 ημερών τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Και δεν έκανε το χατίρι, όχι επειδή «φοβάται» τον «Δικέφαλο του βορρά», αλλά ο Μαρτίνς τρόμαξε με αυτά που είδε ως προς την επιθετική συμπεριφορά των παικτών του Φερέιρα.

Ο Βαλμπουενά την γλίτωσε φθηνά από τα χτυπήματα των αντιπάλων του, ο Ομάρ πήρε χαμπάρι νωρίς ότι κάτι δεν πάει καλά με το πόδι του και ζήτησε άρον-άρον αλλαγή, ενώ ο Γιαννούλης λίγο έλειψε να στείλει στο νοσοκομείο τον Ραντζέλοβιτς στη φάση που δέχτηκε τελικά κόκκινη κάρτα για το τάκλιν στο… γόνατο του Σέρβου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αυτή τη στιγμή έχει στο μυαλό του μόνο την Γουλβς και για αυτή θα μιλήσει στους παίκτες του από το Σάββατο (7/3) κιόλας, που επιστρέφουν οι «ερυθρόλευκοι» στις προπονήσεις. Με τον ΠΑΟΚ θα ασχοληθεί την επόμενη μέρα του πρώτου αγώνα με τους Άγγλους στο Φάληρο. Από Παρασκευή (13/3) θα μπει σε διαδικασία να μιλήσει στους παίκτες του για την πρεμιέρα των πλέι οφ στην Τούμπα.

Ωστόσο, ο Μαρτίνς από τώρα κάνει τα σχέδιά του για το πώς θα πορευτεί και κόντρα στον ΠΑΟΚ. Έχοντας τη ρεβάνς με την Γουλβς στην Αγγλία αμέσως μετά την Τούμπα, ο Πορτογάλος τεχνικός είναι υποχρεωμένος να κάνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με την Γουλβς για να προφυλάξει ορισμένους από τους «βασικούς» του, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να δεχτούν καμιά... καρατιά στην Θεσσαλονίκη και να χάσουν τη ρεβάνς της Αγγλίας.

Για αυτό το λόγο περιμένει μέσα στην εβδομάδα να προπονηθούν οι Καφού και Μπρούνο για να τους βάλει σιγά-σιγά στην «εξίσωση», ενώ αναμένεται να ενεργοποιηθεί ξανά και ο Φορτούνης.

Ο Μαρτίνς θα δουλέψει αναγκαστικά σε διπλό ταμπλό από το Σάββατο (7/3), ρίχνοντας φυσικά το μεγαλύτερο βάρος στην Γουλβς, γιατί η αναμέτρηση με τους Άγγλους προηγείται. Εκεί όπου θέλει να ξαναγράψει ιστορία ως προπονητής του Ολυμπιακού. Κι αφού τελειώσει με την Γουλβς, τότε θα ενεργοποιήσει το "Plan B" αναφορικά με τις αλλαγές στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στην Τούμπα.