Ολυμπιακός: Μήνυμα του Κούτρη για τον τραυματισμό του και τη μητέρα του

Συγκινητικό μήνυμα του Λεονάρντο Κούτρη από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο.

Ολυμπιακός: Μήνυμα του Κούτρη για τον τραυματισμό του και τη μητέρα του

Ο Λεονάρντο Κούτρης παραχωρήθηκε δανεικός στη Μαγιόρκα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, αλλά στάθηκε άτυχος, αφού υπέστη ρήξη χιαστού. Ο διεθνής μπακ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, τον Χρήστο Θέο.

Όλα πήγαν καλά για τον άτυχο μπακ της ομάδας του Πειραιά, ο οποίος από τώρα ξεκινάει τη δύσκολη προσπάθεια της αποκατάστασης. Ο Κούτρης ανάρτησε στα social media φωτογραφία από το νοσοκομείο έχοντας στο πλευρό του τη μητέρα του και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα.

Αρκετοί συμπαίκτες του έχουν σπεύσει να ευχηθούν στον Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος στάθηκε άτυχος, ενώ όλα έδειχνα πως κέρδιζε και θέση βασικού στη Μαγιόρκα.

«Δόξα τον Θεό όλα πήγαν καλά και από σήμερα ξεκινάει η επιστροφή μου. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και τις ευχές σας ! Με εσένα πάντα δίπλα μου δεν έχω να φοβηθώ τίποτα», έγραψε ο Λεονάρντο Κούτρης.

Να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. Για τον διεθνή αριστερό μπακ ξεκινάει μία δύσκολη περίοδος με αρκετή δουλειά προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να επιστρέψει γερός.