Ξάνθη: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου από Πανόπουλο

Το μεσημέρι του Σαββάτου (7/3) ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

Ξάνθη: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου από Πανόπουλο

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει το μεσημέρι του Σαββάτου (7/3) ο Χρήστος Πανόπουλος, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΠΑΕ Ξάνθη, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιεί το θέμα για το οποίο θα μιλήσει ο πρόεδρος των Ακριτών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ εχει αυτο "Ο κ. Χρήστος Πανόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου το Σάββατο (7/3) και ώρα 14:00 στο συνεδριακό χώρο του Le Chalet.

Δεν άρεσε πάντως η πρόσφατη έκκληση του Γιώργου Παράσχου προς τον Ολυμπιακό κι αυτό σημαίνει ότι χάνει τη δουλειά του. Ο προπονητής της Ξάνθης δήλωσε συγκεκριμένα μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και το τελικό 1-1: «Ήταν μια αποστομωτική απάντηση σε όλα αυτά τα οποία γράφονται για την ομάδα. Και ίσως με αυτό να βάλει και λίγο μυαλό ο Ολυμπιακός τώρα, να μάς βοηθήσει να μην τιμωρηθούμε».

Θέση για τις δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου είχε πάρει επίσημα η ΠΑΕ Ξάνθη. Οι Ακρίτες με ανακοίνωση τους καθιστούσαν σαφές πως δεν συμμερίζονται τις απόψεις του Έλληνα προπονητή και τονίζαν ότι δεν χρειάζονται τη βοήθεια κανενός.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση ανέφερε: «Θεωρούμε αναγκαίο σ’ αυτές τις “πονηρές εποχές” να τοποθετηθούμε πάνω στη δήλωση του προπονητή μας μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Θέλουμε λοιπόν να δηλώσουμε, ότι δεν επιθυμούμε κανενός τη βοήθεια, απ’ όπου κι αν προέρχεται, πόσω μάλλον, της ομάδας που τόσους μήνες, άδικα, έχουμε απέναντί μας».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας