Ο Κόντε έβαλε στο… κόλπο και τον Ολυμπιακό

Ο Ισπανός επιθετικός σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως και οι Πειραιώτες έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του.

Ο Κόντε έβαλε στο… κόλπο και τον Ολυμπιακό

Με 14 γκολ ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα ο Πέδρο Κόντε και ήταν από τους ποδοσφαιριστές που έκλεψαν την παράσταση. Ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν και τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν.

Ο Ισπανός φερόταν να είναι βασικός στόχος του ΠΑΟΚ, ενώ το τελευταίο διάστημα και η ΑΕΚ φαίνεται να μπήκε στο… κόλπο της απόκτησης του. Οι «κιτρινόμαυροι» μάλιστα έμοιαζαν να είναι πιο κοντά στην απόκτηση του.

Με δηλώσεις του στην ισπανική As ο Πέδρο Κόντε έβαλε στο… κόλπο και τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ισπανού επιθετικού οι Πειραιώτες έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του.

«Ερώτηση για μένα έχουν κάνει όλοι. Έχουν ρωτήσει και ο Ολυμπιακός αλλά και οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αλλά υπάρχουν πολλές παράμετροι και δεδομένα από τα οποία εξαρτάται το εάν θα φύγω ή όχι. Έχουν δείξει ενδιαφέρον αλλά επίσημη και τελική πρόταση δεν υπάρχει. Έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο και η ρήτρα μου είναι στο 1 εκατ. ευρώ και ο πρόεδρος ζητάει αυτήν την ρήτρα. Προσωπικά σέβομαι όλες τις μεγάλες ομάδες και φυσικά δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης με τον ΠΑΣ», ήταν τα λόγια του Πέδρο Κόντε σε σχετική ερώτηση για το μέλλον του.