Ίντερ: «Τσιμίκας σαν να λέμε… Γρηγόρης»

Έχουν ξετρελαθεί στην Ίντερ με τον Κώστα Τσιμίκα και μπλέκουν μεταξύ άλλων τον Γρηγόρη Γεωργάτο στην ιστορία.

Ίντερ: «Τσιμίκας σαν να λέμε… Γρηγόρης»

Εδώ και δέκα μέρες η Ίντερ έχει φτιάξει φάκελο για τον Τσιμίκα. Τον έχει δει σε τρία σερί ματς. Με Άρσεναλ σε Καραϊσκάκη και Λονδίνο, αλλά και με ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Είναι δεδομένο ότι θα έρθει άνθρωπός της ξανά στην Ελλάδα για να τον τσεκάρει και με την Γουλβς.

Οι «νερατζούρι» έχουν ενθουσιαστεί και δεν το κρύβουν. Αντιθέτως το… βροντοφωνάζουν. Φυσικά δεν είναι οι μόνοι. Ωστόσο, για τους Μιλανέζους υπάρχει ένας έξτρα λόγος που έχουν ξετρελαθεί. Πληροφορήθηκαν ότι ο Γεωργάτος κρύβεται πίσω από τον Τσιμίκα, ότι εκείνος ήταν που τον είχε ανακαλύψει στις Σέρρες. Οπότε, είναι άλλος ένας λόγος για να πάρουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του 24χρονου μπακ.

Στο «Τζουζέπε Μεάτσα» πίνουν νερό στο όνομα του Γεωργάτου και βλέποντας τον Τσιμίκα, τους θυμίζει εν μέρει τον αγαπημένο τους «Γκεό». Το καλοκαίρι θα είναι καυτό για τον «Τσίμι». Με τις εμφανίσεις που έχει κάνει φέτος κόντεψε να φέρει πρόταση άνω των 15 εκ. ευρώ από τη Νάπολι.

Μια Νάπολι που είναι ενήμερη για το ενδιαφέρον της Ίντερ και… καυχιέται ότι εκείνη τον εντόπισε πρώτη. Και οι δύο ιταλικές ομάδες ψάχνουν ενόψει καλοκαιριού για αριστερό μπακ και ο Τσιμίκας μοιάζει ως ο ιδανικός ποδοσφαιριστής για να καλύψει το κενό τους. Έχει ένα πακέτο (ποιότητα, ηλικία, ικανότητες, ταχύτητα) που είναι ελκυστικό και είναι δεδομένο ότι εκτός από τις Νάπολι και Ίντερ, θα εμφανιστούν κι άλλες ομάδες…