ΟΦΗ-Λαμία 3-0: Στα πλέι οφ οι κρητικοί και ως... πέμπτοι

Μέσα στα πρώτα 20 λεπτά ο ΟΦΗ είχε «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη επί της Λαμίας «κλειδώνοντας» τα πλέι οφ και σε συνδυασμό με την ήττα του Άρη από τον Ατρόμητο, μπαίνει ως 5ος.

ΟΦΗ-Λαμία 3-0: Στα πλέι οφ οι κρητικοί και ως... πέμπτοι

Ο ΟΦΗ δεν είχε διάθεση για μπελάδες. Μπήκε αποφασιστικά στο γήπεδο με στόχο να καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση νίκη επί της Λαμίας, που θα του έδινε μια θέση στα πλέι οφ της Super League. Ο Ατρόμητος κέρδισε τον Άρη και έτσι οι Κρητικοί τερμάτισαν στη βαθμολογία ως 5οι. Το 3-0 του ΟΦΗ επί της Λαμίας διαμορφώθηκε από το πρώτο 20άλεπτο και μάλιστα στα πρώτα δέκα λεπτά οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 2-0.

Live Blog: Η τελευταία αγωνιστική της Super League!

Μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα ο Φιγκερέιδο με κοντινή προβολή από παράλληλη πάσα του Τσιλιανίδη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ενώ εφτά λεπτά αργότερα, ο Ναμπί σούταρε από αρκετά μέτρα μακριά και ο Επασί ήταν ανήμπορος να αντιδράσει.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και ο Σεμέντο στο 20΄ξεκίνησε με ατομική ενέργεια από τα αριστερά, πέρασε δύο αντιπάλους και με σουτ πέτυχε το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και είχε ακόμα δύο καλές ευκαιρίες, αλλά ο Επασί αντέδρασε καλά και δεν επέτρεψε να σημειωθεί άλλο γκολ.

ΟΦΗ-Λαμία 3-0

Γήπεδο: Θεόδωρος Βαρδινογιάννης

Διαιτητής: Κομίνης

Σκόρερ: 2΄ Φιγκεϊρέδο, 9΄ Νάμπι, 20΄ Σεμέντο

Κίτρινες: Κουτρουμπής - Δημούτσος, Αραβίδης

Συνθέσεις

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κουτρουμπής, Νέιρα, Ναμπί (88΄Στάικος), Σεμέντο, Μαρινάκης (71΄Μπράουν), Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκειρέδο (79΄Μάνος), Μεγιάδο, Κοροβέσης.

Λαμία: Επασί, Σκαρντοβέλι, Βύντρα, Αντέντζο, Σκόνδρας, Αραβίδης (87΄Ντελ Πίνο), Ρόμανιστς, Δημούτσος, Ασιγκμπά, Βασιλόγιαννης (46΄ Μπεχαράνο), Καραμάνος (57΄Βιγιάλμπα).