Παναθηναϊκός - Βόλος 4-1: Ο Μακέντα είχε κέφια (highlights)

δυο γκολ του Φεντερίκο Μακέντα ο Παναθηναϊκός συνέτριψε τον Βόλο 4-1 στο ΟΑΚΑ,

Παναθηναϊκός - Βόλος 4-1: Ο Μακέντα είχε κέφια (highlights)

Με εμφατικό τρόπο ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο της Super League ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας άνετα του Βόλου με 4-1 στο ΟΑΚΑ και πλέον προετοιμάζεται για τα πλέι-οφ και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία, έχοντας μειώσει στους 7 βαθμούς τη διαφορά του από την 3η ΑΕΚ.

Έχοντας στην ενδεκάδα, τον 22χρονο γκολκίπερ Βασίλη Ξενόπουλο και τον 19χρονο αριστερό μπακ Βασίλη Ζαγαρίτη (αμφότεροι έκαναν ντεμπούτο στη Super League), οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα μόλις στο 3' με τον Νατζ, ο οποίος πήρε εξαιρετική κάθετη πάσα από τον Μπουζούκη κι αφού απέφυγε τον Γκαραβέλη έκανε το 1-0 από πλάγια θέση.

Η συνέχεια ήταν εύκολη για τους πράσινους αν και το δεύτερο γκολ άργησε να έρθει. Μπήκε στο 45+1’ με κεφαλιά του Μακέντα από εκτέλεση κόρνερ του Μπουζούκη (2-0). Ο Βόλος μείωσε σε 2-1 με τον Γέντρισεκ στο 53’ αλλά μετά έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Γκουαροτσένα με δύο κίτρινες σε ένα λεπτό (!)

Ο Μακέντα έγραψε το 3-1 με διαγώνιο σουτ στο 68’ και ο Χατζηγιοβάνης το 4-1 από ασίστ του Ιταλού στο 76’...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός-Βόλος 4-1

Σκόρερ: 3' Νάγκι, 45' , 68' Κίκο Μακέντα, 78' Χατζηγιοβάνης

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

Κάρτες: Κόκκινη: 63΄Γκουαροτσένα Κίτρινες: Μπουζούκης
Ζαγαρίτης, Μπεκ - Γκουαροτσένα, Αουγκούστο, Μουνίθ

Παναθηναϊκός (Δώνης): Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας (46’ Νούνες), Ζαγαρίτης, Ανουάρ, Κουρμπέλης (77’ Μπεκ), Νάγκι (77’ Περέα), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

Βόλος (Ξηρόφωτος): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Κανταμούρο, Δημόπουλος, Φεράρι, Μαξ, Λύρατζης (46’ Μπαλογιάννης), Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Ζοάο (60’ Τόρες), Γέντρισεκ (75’ Κάσες).

Δείτε εδώ τα highlights