Πασχαλάκης: «Η Ξάνθη έχει κίνητρο κόντρα στον ΠΑΟΚ!» (vid)

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για τον αγώνα της 26ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ.

Πασχαλάκης: «Η Ξάνθη έχει κίνητρο κόντρα στον ΠΑΟΚ!» (vid)

Στην έδρα της Ξάνθης θα κλείσει την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ καθώς θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στην Κυριακή (1/3, 19:00) για την 26η αγωνιστική.

Ο τερματοφύλακας των «ασπρόμαυρων», Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον αγώνα τονίζοντας πως οι Θρακιώτες έχουν κίνητρο μιας και σε περίπτωση νίκης θα ελπίζουν για την είσοδο τους στα playoffs.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του PAOK TV: «Παίζουμε με μια ομάδα που έχει κίνητρο και αυτό κάνει πιο δύσκολο το παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που κόβει βαθμούς από τους μεγάλους. Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ. Το βασικότερο στοιχείο σε μια ομάδα είναι να μην δέχεται γκολ. Όταν δε δέχεσαι γκολ αποκτάς ψυχολογία. Σίγουρα έχουμε δείξει ότι είμαστε μια ομάδα επιθετική και βάζουμε γκολ. Αυτό πρέπει να προσέξουμε σαν ομάδα και ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του για τα λάθη που κάνει και να βελτιώνεται».