Ολυμπιακός: Στο… κόκκινο ήταν ο Γκιγιέρμε!

Η απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να αφήσει τον Γκιγιέρμε εκτός αποστολής για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό έχει να κάνει ξεκάθαρα με λόγους ξεκούρασης.

Ολυμπιακός: Στο… κόκκινο ήταν ο Γκιγιέρμε!

Σαρωτικές αλλαγές περιμέναμε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όμως, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν προχώρησε σε κάτι τέτοιο. Από αυτούς που έπαιξαν στο ματς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο μόνο ο Γκιγιέρμε έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Βραζιλιάνος που έχει αγωνιστεί και στα τρία παιχνίδια της εβδομάδας που μας πέρασε δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό με τον Πέδρο Μαρτίνς να θέλει να του δώσει ανάσες. Κρίθηκε πως είναι παίκτης που πρέπει να τον φρεσκάρει για να τον έχει σε καλή κατάσταση στη συνέχεια.

Μη ξεχνάμε πως ο Γκιγιέρμε είναι ποδοσφαιριστής που έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό, έπαιζε με πρόβλημα αρκετό καιρό και τώρα βρήκε τα πατήματα του. Άργησε μετά τον τραυματισμό του να θυμίσει τον ποδοσφαιριστή που βλέπαμε στα προηγούμενα παιχνίδια και ο οποίος ήταν καθοριστικός.

Έχει ζοριστεί πολύ το τελευταίο διάστημα και ο 49χρονος τεχνικός προτίμησε να τον ξεκουράσει με τον Παναιτωλικό, διότι από εδώ και πέρα το ένα ματς διαδέχεται το άλλο. Είναι γεγονός πως εδώ και αρκετό καιρό ο Γκιγιέρμε ήταν στο… κόκκινο και χρειάζεται ειδική διαχείριση.