Ο... φορτωμένος Μάρτης του Ολυμπιακού – Επτά ματς σε 21 μέρες – Τα ταξίδια σε Νιού Τζέρσεϊ και Τέξας

Δείτε γιατί είναι φορτωμένο το πρόγραμμα του Ολυμπιακού με επτά ματς σε 21 ημέρες , στον Μάρτιο και γιατί για κάποιους προκύπτουν ταξίδια σε Νιού Τζέρσεϊ και Τέξας. Οι ημερομηνίες.

Ο... φορτωμένος Μάρτης του Ολυμπιακού – Επτά ματς σε 21 μέρες – Τα ταξίδια σε Νιού Τζέρσεϊ και Τέξας

Ο Ολυμπιακός μαθαίνει σήμερα το μεσημέρι την ομάδα που θα αντιμετωπίσει στους «16» του Europa league. Ήδη γνωρίζει τις ημερομηνίες διεξαγωγής των συγκεκριμένων αγώνων. Με άλλα λόγια, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σημειώσει στην ατζέντα του τις ημερομηνίες των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού. Αυτές που είναι σίγουρες και που πιθανόν να αυξηθούν σε περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού και στους «8» του Europa league.

Το δεδομένο είναι ότι ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για έναν βαρύ Μάρτιο. Με την αρχή να γίνεται πρωτομηνιά με το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό στο φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League.

Κλήρωση Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Ακολουθεί το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στις 4/3 για το Κύπελλο και μετά, στις 7-8/3 η 1η αγωνιστική των play-off, στις 12/3 το πρώτο ματς για το Europa League, στις 15-16/3 η 2η αγωνιστική των Play-off, στις 19/3 το δεύτερο ματς για το Europa League και στις 21-22/3, η 3η αγωνιστική των play-off.

Με άλλα λόγια, επτά αγώνες σε διάστημα 21 ημερών –από 1 έως 22 Μαρτίου- για τον Ολυμπιακό.

Η Εθνική ομάδα

Το πρόγραμμα πιθανόν να συνεχιστεί με δυσκολίες για κάποιους από τους παίκτες του Ολυμπιακού και στο τέλος του Μαρτίου. Ο λόγος για αυτούς που πιθανόν να κληθούν στην Εθνική ομάδα. Αρχικά για το φιλικό με την Κόστα Ρίκα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το UEFA Nations League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 26 Μαρτίου στη Red Bull Arena του New Jersey με ώρα έναρξης 20.00. Στις 29 Μαρτίου η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει το Μεξικό. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο AT&T Stadium στο Άρλινγκτον του Τέξας και θα αρχίσει στις 18.00 τοπική ώρα.