Παναιτωλικός: Αρκετά προβλήματα ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό

Ο Μάκης Χάβος καταστρώνει τα πλάνα του για το ακροτελεύτιο ματς της κανονικής περιόδου κόντρα στον Ολυμπιακό, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Παναιτωλικός: Αρκετά προβλήματα ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό

Ο Παναιτωλικός θα παραταχθεί μεν με στόχο το καλύτερο δυνατό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την προσεχή Κυριακή (1/3, 19.00), ωστόσο θα πρέπει να το επιχειρήσει χωρίς αρκετά βασικά του στελέχη.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν για την αγρινιώτικη ομάδα, γεγονός που υποχρεώνει τον Μάκη Χάβο να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του ενόψει της αναμέτρησης του Φαλήρου.

Συγκεκριμένα, οι ακραίοι Ρόσα και Ντουάρτε θα είναι δεδομένα εκτός μάχης για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες, καθώς αμφότεροι έχουν συμπληρώσει κάρτες. Νοκ άουτ είναι και οι Λουσέρο, Αριγίμπι, αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Ο πρώτος μετέχει μεν κανονικά στο πρόγραμμα όμως προέρχεται από μακροχρόνια απουσία και έχει αποφασιστεί να επιστρατευτεί στα playouts που ακολουθούν, ενώ ο Αριγίμπι έχει ανεβάσει μεν... στροφές αλλά παραμένει ανέτοιμος.

Επιπρόσθετα, για το ματς με τον Ολυμπιακό δεν υπολογίζεται ούτε ο Τζανακάκης, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και ο Χάβος προτιμά να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του, αλλά να τον έχει πανέτοιμο για τα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται στα playouts.