Ελεύθερος ο Ζιλέ

Λύθηκε το συμβόλαιο του 34χρονου χαφ και έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Τι γίνεται με τους υπόλοιπους Βέλγους.

Ελεύθερος ο Ζιλέ

Μετά τον Κέβιν Μιραλάς ακόμα ένας Βέλγος αποτελεί οριστικά παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Ο Γκιγιόμ Ζιλέ όπως αναμενόταν έλυσε το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες και έμεινε ελεύθερος.

Ο έμπειρος χαφ ήρθε το καλοκαίρι κατόπιν θερμής εισήγησης του Μπέσνικ Χάσι, αλλά ούτε αυτός κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Στην πατρίδα του μιλούν για συμφωνία με την Αντβέρπ. Πέρα από την ομάδα της Αμβέρσας υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι για τον Ζιλέ, ο οποίος ήταν δεδομένο εδώ και αρκετό καιρό πως θα αποτελέσει παρελθόν για τον σύλλογο.

Θυμίζουμε ότι και ο Οτζίτζα δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό, όμως, δεσμεύεται με συμβόλαιο και ακόμα ανήκει στους Πειραιώτες. Πλέον αναμένεται να δούμε τι θα γίνει με τους Ένγκελς, Προτό τους άλλους δύο Βέλγους που υπάρχουν στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Ο πρώτος θα πρέπει να φέρει μία καλή πρόταση προκειμένου να παραχωρηθεί, διότι πέρσι είχε δαπανηθεί ένα μεγάλο ποσό για την απόκτηση του. Εάν δεν έρθει πρόταση ο Ένγκελς θα μείνει στον Ολυμπιακό. Ο δεύτερος αν δεν υπάρξει κάποια συνταρακτική αλλαγή θα αποτελέσει παρελθόν για τον Ολυμπιακό.