Όλοι θέλουν τους παίκτες του ποδοσφαιρικού Άρη

Τέτοια εποχή τρία χρόνια πριν, σε δημοσιεύματα, έδιναν μάχη Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ για το ποιος θα αποκτήσει τον Οκάρο Γουάιτ. Αυτός εν τέλει επέλεξε το ΝΒΑ. Αυτή την εποχή είναι της μόδας να… θέλουν ελληνικές ομάδες παίκτες του ποδοσφαιρικού Άρη.

Όλοι θέλουν τους παίκτες του ποδοσφαιρικού Άρη

Ο Φραν Βέλεθ υπέγραψε στον Παναθηναϊκό. Ο Χαβιέ Ματίγια είναι στόχος του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Προσεχώς θα κυκλοφορήσουν κι άλλα ονόματα από το ρόστερ του Άρη ότι είναι πιθανοί στόχοι άλλων ομάδων.

Είναι υπέροχο αυτό. Προφανώς και σημαίνει ότι κάτι καλό γίνεται στον Άρη, προφανώς και έχουν γίνει σωστές επιλογές και υπάρχει ποιότητα. Δεν υπάρχει πιο θετικό πράγμα από αυτό για μια ομάδα, ειδικά όταν καταφέρνει αυτούς τους παίκτες να τους διατηρεί στο ρόστερ, όπως η ίδια θέλει, με τη δική της (οικονομική πρωτίστως) φιλοσοφία.

Είναι προφανές, όμως, ότι εντελώς ξαφνικά δεν γίνεται οι μισές ομάδες να θέλουν τους μισούς παίκτες από το ρόστερ του Άρη. Είναι προφανές ότι κάποιοι επιχειρούν, για τους δικούς τους λόγους, να επιφέρουν μια αναταραχή ή ανισορροπία στα ενδότερα του τμήματος, αλλά την συγκεκριμένη εποχή αυτό μοιάζει πολύ δύσκολο να συμβεί, διότι όλοι - μα όλοι - είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο του Κυπέλλου και στην καλή παρουσία της ομάδας στα πλέι οφ.

Ο Άρης έχει ξεκαθαρίσει τα πάντα στους παίκτες που θέλει να κρατήσει και περιμένει. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν τελειώνει η ζωή του Άρη σε μια ανανέωση ή όχι ενός συμβολαίου…