Η κρουαζιέρα του Προτό (pic)

Τα ελληνικά νησιά απολαμβάνει ο έμπειρος πορτιέρο μαζί με την οικογένεια του, ενώ η φημολογία για το μέλλον του συνεχίζει να φουντώνει.

Η κρουαζιέρα του Προτό (pic)

Το μέλλον του στον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά αβέβαιο και αυτή τη στιγμή όλα συγκλίνουν πως θα αποχωρήσει από την ομάδα. Ο λόγος για τον Σίλβιο Προτό, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Όπως έχει γράψει και το «ΦΩΣ» ο 34χρονος γκολκίπερ θα αποτελέσει παρελθόν για τον σύλλογο.

Στο Βέλγιο, άλλωστε όλες αυτές τις ημέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Αμβέρσα μοιάζει ως ο πιθανότερος προορισμός για τον Προτό, αν και ο ίδιος το διέψευσε στο twitter, ενώ οι συμπατριώτες του επιμένουν. Ο έμπειρος πορτιέρο, πάντως, πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό με τα δεδομένα που ισχύουν μέχρι τώρα. Βέβαια, μέχρι να ανακοινωθούν οι οριστικές αποφάσεις όλα μπορούν να αλλάξουν, όμως και ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει διαψεύσει τις πληροφορίες περί αποχώρησης του.

Ο 34χρονος πορτιέρο, ωστόσο βρίσκεται στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες. Μαζί με τη σύζυγο του και τους τρεις γιους τους έχουν νοικιάσει σκάφος και απολαμβάνουν τα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Έχοντας δίπλα του την οικογένεια του ο Σίλβιο Προτό θέλει να μείνει μακριά απ’ όλα αυτά. Πρώτα απ’ όλα θέλει να ηρεμήσει και στη συνέχεια να χαρεί τις στιγμές με τη σύζυγο του και τα παιδιά τους.