Ολυμπιακός: Το γεύμα του Μαρτίνς με τους συνεργάτες του (pic)

Ο Πέδρο Μαρτίνς μία ημέρα μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη γευμάτισε μαζί με τους στενούς του συνεργάτες.

Ολυμπιακός: Το γεύμα του Μαρτίνς με τους συνεργάτες του (pic)

Του έχει ασκηθεί σκληρή κριτική του Πέδρο Μαρτίνς, έχει ακούσει πολλά αρκετούς μήνες, αλλά εκείνος έχει τον Ολυμπιακό αήττητο στο πρωτάθλημα, στους «32» του Europa League και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που τον περίμεναν στη γωνία, όμως, το διπλό στην Τούμπα ήταν μία τεράστια δικαίωση για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ακόμη δεν έχει τελειώσει κάτι όσον αφορά στη μάχη του πρωταθλήματος, αλλά ο Ολυμπιακός πήρε ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ΠΑΟΚ. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι άνθρωπος που διατηρεί χαμηλούς τόνους, δεν θέλει να λέει μεγάλα λόγια και εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι μιλάει με τη δουλειά του.

Ξέρει καλά πως τώρα υπάρχει ηρεμία, η νίκη στην Τούμπα έφερε χαμόγελα, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν από μέρα σε μέρα, από παιχνίδι σε παιχνίδια. Ο ίδιος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο επιτελείο του, στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του και με τους οποίους πορεύεται όλο αυτόν τον καιρό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του τη Δευτέρα και επιστρέφουν στις προπονήσεις από την Τρίτη για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για την Άρσεναλ. Ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε το ρεπό που είχε η ομάδα και έκανε γευμάτισε μαζί με τους στενούς του συνεργάτες.

Σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων, δίπλα στη θάλασσα επέλεξε το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού να γευματίσει μία ημέρα μετά τη νίκη στην Τούμπα. Το παρών έδωσαν οι δύο βοηθοί, Αντόνιο Ενρίκες και Ρουί Πέδρο Κάστρο, ο αναλυτής Λουίς Άντερο Λόμπο και ο διατροφολόγος, Ερνάνι Γκόμες.