Παναθηναϊκός: Συνάντηση με Χρήστο Δώνη για την ανανέωση του συμβολαίου του

Ο Παναθηναϊκός κάλεσε τον Χρήστο Δώνη να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους, τη στιγμή που ο παίκτης κοιτάει τις επιλογές του στο εξωτερικό

Παναθηναϊκός: Συνάντηση με Χρήστο Δώνη για την ανανέωση του συμβολαίου του

Συνάντηση με τον Χρήστο Δώνη θα έχει αύριο (25/02) η διοίκηση του Παναθηναϊκού, ώστε να συζητήσουν οι δύο πλευρές το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους.

Το συμβόλαιο του Έλληνα μέσου με τους «πράσινους» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και παρότι το προηγούμενο διάστημα ο ίδιος περίμενε τους ιθύνοντες της ομάδας του για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του, εν τούτοις κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί με αποτέλεσμα να κοιτάξει τις επιλογές που είχε για να συνεχίσει σε σύλλογο του εξωτερικού την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Πλέον, η διοίκηση του Παναθηναϊκού θέλει να μιλήσει με τον παίκτη για τα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα, όπως επίσης και την περίπτωση παραμονής του Δώνη στην ομάδα για περισσότερα χρόνια.

Πάντως, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της διοίκησης του «τριφυλλιού», μιας και υπάρχει ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού για τον παίκτη και ο τελευταίος φέρεται να προτιμά να γυρίσει «σελίδα» στην ποδοσφαιρική του καριέρα.