Ολυμπιακός: Το σερί του Σα δεν σταμάτησε ούτε στην Τούμπα

Το μεγάλο σερί του Ζοσέ Σα στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν σταμάτησε ούτε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ολυμπιακός: Το σερί του Σα δεν σταμάτησε ούτε στην Τούμπα

Για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι της Τούμπας δεν ήταν απλή ιστορία. Ήταν ένα μεγάλο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος που είχε… φουντώσει και από τα εξωαγωνιστικά θέματα, το οποίο διεξήχθη λίγες ημέρες μετά το μεγάλης έντασης παιχνίδι με την Άρσεναλ.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν και έφυγαν με το διπλό στην Τούμπα και αύξησαν τη διαφορά τους από τους Θεσσαλονικείς στους πέντε βαθμούς. Επιπλέον διατήρησαν και το αήττητο τους στο φετινό πρωτάθλημα, το οποίο μόνο με θαύμα μπορεί να «σπάσει» στην κανονική διάρκεια της Super League, αφού το τελευταίο ματς είναι εντός έδρας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Ένα ακόμα μεγάλο σερί που διατήρησε ο Ολυμπιακός στο εκτός έδρας ματς με τους Θεσσαλονικείς έχει να κάνει και με την ανέπαφη εστία. Για τον Ζοσέ Σα ήταν πολύ μεγάλο στοίχημα να κρατήσει το μηδέν και στην Τούμπα και τα κατάφερε. Ο Πορτογάλος πορτιέρε έχει το δικό του κίνητρο στα εκτός έδρας παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η τελευταία φορά που είδε ο Σα την εστία του να παραβιάζεται σε εκτός έδρας παιχνίδι ήταν στις 23 Νοεμβρίου. Τότε είχε δεχτεί το γκολ από τον Πανιώνιο στο φινάλε της αναμέτρησης και ο Ολυμπιακός είχε μείνει στο 1-1 χάνοντας δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς. Συμπλήρωσε τρεις μήνες ο Σα χωρίς να δεχτεί γκολ σε παιχνίδι μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης». Φυσικά σε αυτό παίζει και ο ίδιος σημαντικό ρόλο, αλλά και η καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας.