Το γραπτό μήνυμα του Αλέξη Κούγια στο μέλος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ Αντώνη Τσαγκάλη!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποίησε το γραπτό μήνυμα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια προς τον γιατρό και μέλος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ Αντώνη Τσαγκάλη.

Το γραπτό μήνυμα του Αλέξη Κούγια στο μέλος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ Αντώνη Τσαγκάλη!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποίησε το γραπτό μήνυμα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια προς τον γιατρό και μέλος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ Αντώνη Τσαγκάλη.

«Μου έστειλαν την ανάρτηση που έκανες σήμερα αναφορικά με τους συνεργάτες μου και τους οποίους χαρακτηρίζεις ως «ρουφιάνους του τίποτα», όπου «τίποτα» είμαι εγώ.

Θυμήσου την ημέρα που θα πάμε στα δικαστήρια, να μη παρακαλάς να τα βρούμε και αυτό το «τίποτα» να μου το πεις κατάμουτρα τη πρώτη φορά που θα συναντηθούμε. Έχω δεκάδες αναρτήσεις σου που με αφορούν και λυπάμαι για εσένα.

Ο «τίποτα» λοιπόν προς ενημέρωση σου, επί 46 χρόνια είναι ο δικηγόρος ο οποίος έχει χειριστεί τις σοβαρότερες ποινικές υποθέσεις στην Ελλάδα, έχει ακίνητη περιουσία αποτελούμενη από 28 ακίνητα τα οποία απέκτησε ο ίδιος και των οποίων η αξία ξεπερνά τα 50 εκ. € (ξενοδοχεία, μονοκατοικίες στην Αθήνα, στη Κρήτη, στη Μύκονο, στην Αράχωβα, στο Μεγανήσι,1800 τετραγωνικών η καθεμία με τεράστιες οικοπεδικές εκτάσεις, λογαριασμούς στο εξωτερικό από το 1974, σκάφη, 15 αυτοκίνητα) και όλα αυτά μόνο με τις σπουδές μου, το κύρος μου και την επιστημονική μου επάρκεια.

Ελπίζω να μη σου διαφεύγει ότι είμαι και ο ιδιοκτήτης του προπονητικού κέντρου της ΑΕΛ, το οποίο και συντηρώ.

Όταν εσύ με άλλους 15 δεν μπορείτε να μαζέψετε 50.000 € το χρόνο και να χρηματοδοτήσετε την ερασιτεχνική ΑΕΛ, εγώ με τα χρήματα μου έχω υπάρξει ιδιοκτήτης 4 μεγάλων ΠΑΕ (Ηρακλής, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή, ΑΕΛ) οι οποίες ουδέποτε πτώχευσαν και πάντοτε προόδευαν αγωνιστικά.

Επειδή όπως καταλαβαίνεις ούτε αυτά που γράφεις για να τα διαβάζουν σκουπίδια, ούτε αυτά που κάνετε νομίζοντας ότι θα έχουν κάποιο αποτέλεσμα δεν με αγγίζουν, γιατί εγώ σας θεωρώ όλους ένα τίποτα, τόσο λόγω των αδικαιολόγητων συμπεριφορών σας απέναντι μου όσο και για το γεγονός ότι δεν έχετε επιτύχει κάτι ξεχωριστό στη ζωή σας και επειδή σε έχω ευεργετήσει δίνοντας σου 20.000€ αγοράζοντας εν γνώση μου από εσένα ένα αυτοκίνητο με καμένο κινητήρα για να σε βοηθήσω στην οικονομική σου ανέχεια, σου γράφω αυτό το μήνυμα για να το διαβάζεις κάθε μέρα μήπως και συνειδητοποιήσεις τη πραγματική σου κατάσταση και το πόση απόσταση μας χωρίζει ώστε να πάψεις να δαπανάς το ατελείωτο χρόνο τον οποίο έχεις λόγω της κατά την κρίση μου ανυπαρξίας σου είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σε ενημερώνω, επειδή είχες θεσμικό ρόλο στην ως πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΛ, και επειδή δεν είχα και ούτε έχω ποτέ χρόνο να καίω κάθε μέρα το κεφάλι μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μπορώ να πληρώνω κάθε μήνα 84 ανθρώπους οι οποίοι εργάζονται για εμένα, αυτό μου το μήνυμα θα το δημοσιοποιήσω στο σάιτ της ΑΕΛ αύριο.

Ελπίζω να γίνεις καλύτερος άνθρωπος.

Στη ζωή σου, να φτάνεις μέχρι εκεί που φτάνει ο ίσκιος σου.

Υ.Γ Εάν έχεις κανέναν γνωστό καθηγητή σε οποιαδήποτε δημόσια νομική σχολή της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή) ρώτησε τον πόσες φορές τον χρόνο κάνω διαλέξεις κατόπιν παρακλήσεως και πόσοι χιλιάδες φοιτητές τις παρακολουθούν. Επειδή μπορεί να μη γνωρίζεις και κανέναν καθηγητή της νομικής, ρώτησε κάποιον φοιτητή από τη Λάρισα».