Γι’ αυτό ο Ραντζέλοβιτς ταιριάζει στον Ολυμπιακό

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς ήταν από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού στη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δικαίωσε τον Πέδρο Μαρτίνς που τον έβαλε βασικό, αλλά και όσους επέμεναν ότι αυτός ο παίκτης αξίζει να παίζει.

 

Γι’ αυτό ο Ραντζέλοβιτς ταιριάζει στον Ολυμπιακό

Πολλούς ξένισε η απόφαση του Μαρτίνς να μην συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τον Λάζαρο, τον Μορ και τον Λοβέρα. Θεωρούσαν πως πήρε ρίσκο ο προπονητής αφήνοντας έξω παίκτες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Όσον αφορά στο θέμα να θυμάστε πως όσα ξέρει ο προπονητής δεν τα ξέρει κανείς.

Πάμε παρακάτω και συγκεκριμένα στον Λάζαρ Ραντζέλοβις, ο οποίος όχι μόνο ήταν στην αποστολή για την Τούμπα, αλλά ήταν και στην ενδεκάδα. Ο Σέρβος είναι από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα του φετινού ρόστερ του Ολυμπιακού. Ίσως να είναι και ο μοναδικός που μπορεί να αισθάνεται αδικημένος από τον προπονητή του. Βέβαια η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση.

Ο Μαρτίνς τον έβαλε βασικό με τον Πανιώνιο σε ρόλο δεξιού μπακ με τον Λάζαρ να ανταποκρίνεται, αλλά να τα… ακούει συνεχώς από τον προπονητή. Ένας ποδοσφαιριστής που συνεχώς δέχεται παρατηρήσεις από τον κόουτς σημαίνει πως μόνο αδιάφορος δεν του είναι. Στην Τούμπα αφήνουμε έξω τη φάση του γκολ, η οποία είναι μεγάλη μαγκιά του Σέρβου που κυνήγησε τη μπάλα και τη γύρισε για να γίνει το 0-1. Ο Ραντζέλοβιτς συνολικά έχει κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Και επειδή λέμε γι’ αυτόν πως δεν είναι καλός στην τακτική τα έχει πάει περίφημα σε ένα ματς «σκακιέρα».

Ο Ραντζέλοβιτς έχει δώσει τρομερές βοήθειες στον Ομάρ και βασικά με την ενέργεια, το θράσος και το απρόβλεπτο που έχει στο παιχνίδι του περιόρισε τον Γιαννούλη. Επί της ουσίας εξουδετέρωσε ένα από τα βασικά όπλα του Αμπέλ Φερέιρα. Η άμυνα του ΠΑΟΚ ένιωθε πάντα μία απειλή στη δεξιά της πλευρά από έναν παίκτη που έπαιξε πειθαρχημένα και τηρώντας το πλάνο του προπονητή του.

Ο νεαρός Σέρβος απέδειξε πως ακόμη και σε ένα ματς που δεν θα παιχτεί στην κόντρα και στο ανοιχτό γήπεδο έχει τα προσόντα να ανταπεξέλθει. Έχει κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι με σωστές βοήθειες στην άμυνα και αν φυσικά βελτιώσει μερικά στοιχεία ακόμα θα αποδειχτεί σε έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή για τον Ολυμπιακό.

Πάντως έδειξε πως αυτός ο παίκτης με την ποδοσφαιρική αλητεία που έχει ταιριάζει γάντι στην ομάδα του Πειραιά και αξίζει περισσότερων ευκαιριών από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο κόουτς του την έδωσε σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν κι εκείνος τον δικαίωσε. Αρκεί φυσικά να συνεχίσει ταπεινά και με το κεφάλι χαμηλά για να βελτιώσει κι άλλα πράγματα στο παιχνίδι του.