Κασάμι: «Ευχαριστώ PAOK TV. Μόνο Ολυμπιακός. Πάμε» (pic)

Ο Κασάμι που το καταχάρηκε και η ερυθρόλευκη ανάρτησή του για το PAOK TV και αυτό που πέτυχε ο Ολυμπιακός στην Τούμπα.

Κασάμι: «Ευχαριστώ PAOK TV. Μόνο Ολυμπιακός. Πάμε» (pic)

Ο Παϊτίμ Κασάμι απόλαυσε τη νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα. Μάλιστα εμμέσως πλην σαφώς έδειξε τη χαρά τους και στα social media. Μια φωτογραφία της εγγραφής του στο PAOK TV, απ' όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση, ήταν η αφορμή.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε φωτογραφία στην οποία φαίνεται ότι πλήρωσε στο PAOK TV για να δει το ματς και ευχαρίστησε για τα 7 ευρώ που έδωσε ώστε να δει την πρώην του ομάδα να νικάει μέσα στην Τούμπα.

Φυσικά, ο Κασάμι απασχόλησε και μεταγραφικά τον Ολυμπιακό μόλις τον περασμένο Ιανουάριο και δεν αποκλείεται να τον απασχολήσει και πάλι το προσεχές καλοκαίρι. Ο Κασάμι βρέθηκε πολύ κοντά στην επιστροφή του τον Γενάρη, ωστόσο τελικά η μεταγραφή του στο λιμάνι δεν πραγματοποιήθηκε.

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» άσος είχε συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Πειραιά και το μόνο που περίμενε ήταν το «οκ» για να πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Σιόν αποφάσισε να κάνει δύσκολη τη ζωή τόσο του ίδιου, όσο και του Ολυμπιακού, καθώς από τη μία ήταν αρνητικός για την παραχώρηση του παίκτη λέγοντας ότι «έχουμε στόχο το Κύπελλο», ενώ από την άλλη ζητούσε για την παραχώρησή του 1 εκατ. ευρώ!

Οι Πειραιώτες προσπάθησαν να λυγίσουν τις αντιστάσεις της Σιόν και του ιδιότροπου προέδρους της αλλά δεν τα κατάφεραν. Όποτε, δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να κινηθεί να κλείσει τον Κασάμι από τώρα για το καλοκαίρι, μιας και ο παίκτης μένει ελεύθερος τότε.