ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1: Συνέχισε το σερί του, σταμάτησε του ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 1-0 στο γήπεδο της Τούμπας και έβαλε τέλος στο αήττητο εντός έδρας σερί του μετά από 33 μήνες.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1: Συνέχισε το σερί του, σταμάτησε του ΠΑΟΚ

Στην Τούμπα είχε γνωρίσει την τελευταία του ήττα για το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες μετά το περσινό 3-1 συνεχίζουν αήττητοι την πορεία τους στη Super League και μάλιστα κατάφεραν και πέρασαν νικηφόρα και από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Ολυμπιακός εκτός από το ότι συνέχισε το αήττητο σερί του κατάφερε και να βάλει τέλος σε ένα μεγάλο σερί που έτρεχε ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο του. Συγκεκριμένα η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε ηττηθεί για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό της στις 31 Μαΐου 2017.

Τότε είχε χάσει με σκορ 3-2 από τον Παναθηναϊκό και πέρασαν 33 μήνες για να ηττηθεί ξανά η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Όλο αυτό το διάστημα ο ΠΑΟΚ μετρούσε 37 νίκες, τρεις ισοπαλίες και καμία ήττα.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε ένα σημαντικό ψυχολογικό πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου του. Μη ξεχνάμε πως ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα βρεθούν αντιμέτωποι άλλες δύο φορές στο πρωτάθλημα για τα play offs και το Κύπελλο Ελλάδας.