Ατρόμητος - Ξάνθη 1-0: Σκόραρε ύστερα από 43 μέρες και κέρδισε!

Ο Ατρόμητος είχε να σκοράρει από τις 11 Ιανουαρίου! Το πρώτο τέρμα ήρθε ύστερα από 43 μέρες, με κεφαλιά του Ανδρούτσου και η ομάδα του Σάββα Παντελίδη κέρδισε 1-0 την Ξάνθη σήμερα (23/2) στο Περιστέρι

Ατρόμητος - Ξάνθη 1-0: Σκόραρε ύστερα από 43 μέρες και κέρδισε!

Ο Ατρόμητος είχε να σκοράρει από τις 11 Ιανουαρίου! Το πρώτο τέρμα ήρθε τελικά ύστερα από 43 μέρες (!), με κεφαλιά του Θανάση Ανδρούτσου και η ομάδα του Σάββα Παντελίδη κέρδισε 1-0 την Ξάνθη σήμερα (23/2) στο Περιστέρι.

Μαθηματικές ελπίδες για την εξάδα έχουν και οι δυο ομάδες, ωστόσο δεν θα πρέπει σε λίγη ώρα να πάρει αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ, ο ΟΦΗ με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Η Ξάνθη ξεκίνησε καλύτερα, είχε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, έφτανε εύκολα στην περιοχή του Ατρόμητου, αλλά εκεί δεν είχε την καλή τελική πάσα για να απειλήσει.

Οι γηπεδούχοι όσο περνούσε η ώρα, ανέβαζαν την απόδοσή τους, κράτησαν μπάλα και προσπάθησαν κυρίως από δεξιά με τον Γκάλο να δημιουργήσουν προβλήματα στην Ξάνθη. Ο δεξιός ακραίος αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου, ήταν εκείνος που στο 29' έκανε τη σέντρα και ο Θανάσης Ανδρούτσος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αφού πρώτα χτύπησε και στο δεξί δοκάρι του Άμπαντ (1-0).

Οι ακρίτες στις καθυστερήσεις είχαν μια καλή στιγμή με τον Μουλέν αλλά αντέδρασε σωστά ο Μανδάς.

Ο Ατρόμητος θα μπορούσε και στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου να σκοράρει με τον Ενσικουλού να πλασάρει και τον Άμπαντ να σώζει (48'). Στο 56' ούτε ο Ντε Πό κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρε της Ξάνθης ενώ ευκαιρίες χάθηκαν και από Ντε Πο (65'), Ρισβάνη (67').

Οι ακρίτες παρά τις αλλαγές του Γιώργου Παράσχου δεν μπόρεσαν στην επανάληψη να κάνουν ούτε φάση!

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Περιστέρι

Ατρόμητος – Ξάνθη

Σκόρερ: 29’ Ανδρούτσος

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Κάρτες: Ανδρούτσος, Μπαξεβανίδης, Κάστρο, Ρισβάνης, Φοσέ, Μουλέν, Χαρίσης, Μανδάς

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς – Γκάλο, Ρισβάνης, Στρούγγης, Νάτσος – Χαρίσης, Μπουσούλατζιτς – Ανδρούτσος (88' Μπαένα), Ντε Πο (74' Ούμπιδες), Ραμπέγιο (46' Ενσικουλού) – Μανούσος

ΞΑΝΘΗ (Γιώργος Παράσχος): Άμπαντ – Μπαξεβανίδης (76' Τζουρίτσκοβιτς), Καρασαλίδης, Κασάδο, Σόσα – Τερκί, Μουλέν – Εντουάρντο (69' Φοσέ), Στάρτζεον, Ντε Αμορίμ (50' Μπαριέντος) – Κάστρο