Ο Φερέιρα για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (vid)

Ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως το πλάνο έχει καθοριστεί, αφού είχε επαρκή χρόνο να προετοιμαστεί για το ματς.

Ο Φερέιρα για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (vid)

Ο Αμπέλ Φερέιρα με δηλώσεις του στο PAOK TV αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης τόνισε πως είχε επαρκή χρόνο για να προετοιμαστεί για τον αγώνα με τους Πειραιώτες, ενώ υπογράμμισε πως περιμένει ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Επιπλέον τόνισε από την πλευρά του πως αυτά τα ματς κρίνονται από τα λάθη και η ομάδα του θα επιχειρήσει να περιορίσει τα δικά της.

Αναλυτικά η δήλωση του Αμπέλ Φερέιρα για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός:

«Αυτή την εβδομάδα είχαμε επαρκή χρόνο να προετοιμάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ματς, το πλάνο έχει ήδη καθοριστεί και οι παίκτες ξέρουν τι θέλουμε να κάνουμε σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού.

Περιμένω ένα ματς ισορροπημένο όπου όλες οι λεπτομέρειες θα παίξουν τον ρόλο τους μιας και όλοι ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών. Θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα δικά μας και να εκμεταλλευτούμε τα λάθη του αντιπάλου και έτσι θα έχουμε πιο πολλές πιθανότητες για τη νίκη.

Η δική μας θέληση, πίστη και επιθυμία είναι στο τέλος του παιχνιδιού να πανηγυρίσουμε μια νίκη που θα έρθει με καλό ποδόσφαιρο».